Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fejlődik a mellizmom...

Miért nem fejlődik a mellizmom? 15f

Figyelt kérdés
minden nap járok kondiba, fekvőzök, tolóckodok, fekve nyomok, tárogatok stb... de a mellizmom nem fejlődik. lehet h azért mert edzés után mindig jó sokat vacsizok??

2012. okt. 17. 21:49
1 2 3
 21/25 dirtboy ***** válasza:

meg az elején még én lettem lecseszve,ilyen ez az internetes világ,egy 15éves kisfiú aki nem tud semmit beszól nekem.

szerencséje is van hogy anonim a dolog.

2012. okt. 18. 20:49
 22/25 Simon0211 ***** válasza:

Az izmod fejlesztésének többféle módon nekiállhatsz attól függően mi a célod, de minden esetben három nagyon fontos dologra kell odafigyelned: megfelelő étkezés, jó minőségű edzés és amit sokan elfelejtenek kellő idő a pihenésre az izmoknak.

Attól függően milyen szintű edzést csinálsz különböző az izomnak szükséges pihenési idő.

Ha még nemrég kezdted el a kondizgatást, én azt javaslom heti 3-szor látogasd meg a termet és dolgoztasd át az összes izmod és 2-3 mellizomgyakorlatnál (3*10es ismétlésekkel) ne végezz többet mert nem lesz elég ideje az izmaidnak a két nap múlva következő edzésre felkészülnie, regenerálódnia. Az edzést hosszát illetően pedig nem érdemes 1-1.5 órán többet lent töltened.

Ha már javában benne vagy a testépítésben akkor az én javaslatom számodra hogy heti 5ször nézz le a terembe, de csak 45 percekre és egy nap csak egyik izomcsoportodat támad meg a testednek 4-5 különböző gyakorlattal maximum (3*10es ismétléssel). Fontos hogy egy ilyen szintű edzés után az izmaidnak 5 néha akár 10 nap pihenésre is szükségük van, ezért fontos nekik a pihenés.

A gyakorlatok összeválogatását rád bízom, de ha esetleg nem vagy biztos az összeállításban nyugodtan kérdezz.

Egy dolog viszont nagyon fontos a gyakorlatokkal kapcsolatban. Ha tömegelni akarsz, azaz az izmaidat növelni akkor érdemesebb kerüld a kisebb súlyzókat (elkerülve ezzel a szálkásáodást)inkább vedd célba azt a súlyt amivel még tudsz 10 szabályos ismétlést csinálni. Itt a szabályos szó nagyon fontos.

De azért erre a kérdésre nem lehet egy sablon választ adni, több nagyszerű edzésmódszer van ami segíthet hogy növeld mellizmaid méretét. Én személy szerint ezt ajánlom kezdésképpen. Remélem hasznos volt és sikerült újat is mondanom számodra.

2012. okt. 19. 02:54
 23/25 anonim ***** válasza:

"érdemesebb kerüld a kisebb súlyzókat (elkerülve ezzel a szálkásáodást)"

hát bizony sikerült újat mondani, de nem csak hogy újat mondtál ezzel, hanem jókora baromságot is.

Honnan veszi valaki azt, hogy kis súllyal kell vagy lehet szálkásodni? Egetverő óriási tévedés!!

Szálkásításnál is maradunk a nagy súlyoknál, mivel ha elveszel belőle, akkor izomvesztés lesz. Csak a kaja más, szálkásító diéta megy + több aerob edzés.

Még egyszer: nincs szálkásító edzés súlyzóval! Nincs helyi zsírégetés!

Lehet olvasgatni ahelyett, hogy hülyeségeket írunk:

[link]

[link]

2012. okt. 19. 05:28
 24/25 A kérdező kommentje:
na szóval, jelentem elolvastam mindent. amikor írtam hogy nem tömegelek, úgy értettem, hogy nem szedek semmi féle tömegnövelőt, de természetesen az izmaimat növelni szeretném , ezért járok konditerembe, sztem ez tök logikus
2012. okt. 19. 22:22
 25/25 anonim ***** válasza:

Mi nem tudhatjuk, hogy nálad a nem tömegelés azt jelenti, hogy nem használsz tömegnövelőt. Mivel marhára nem ezen múlik. Attól még tömegnövelésről van szó, ha nem is megy tömegnövelő tápkieg. Szóval nem logikus amit írtál.

Teljesen rossz elképzeléseid vannak. Nem tudsz izmot növelni és zsírt égetni egyszerre naturálban. Sőt, tiszta izmot sem tudsz növelni zsír nélkül. Ez nem azon múlik, hogy van e tápkieged.

És nem szedjük a tápkieget, mert ez nem gyógyszer, hanem használjuk. De nem rossz indulatból írom ezeket, csak segíteni akarok, mert látom, hogy sok még a tévhit.

2012. okt. 19. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!