Miért nem fejlődik a mellizmom?
2 és fél honapja járok edzeni, heti 3szor. (tudom, hogy nem nagy idő :D)
Étrendem is okés. Rendesen fejődök, de a mellizmom csak minimálisat nőtt.
mellre fekvenyomással kezdek, (bemelegítésen kívül) csinálok 12-t aztán 3x8 és 6-7-t maxxal amit elbirok.
Azután 45fokospadon (bemelegítésen kívül) 4x8
végül tárogatok gépen. 1x12, 3x8
Nem vártam gigamellizmokat, csak a többi testrészemhez képest, gyengébben fejlődnek.
valamit rosszul csinálok esetleg, vagy mi lehet a baj?
oooooooo de sok hülye van igaz heti 3 rom edzés nem sok én mikor enyi ideje jártam edzeni énis megmondtamh mim menyit fejlödöt jó én egy héten 5 ször mentem le kondi terembe az elsö 2,5 honapba 30 kg rol felmentem 50 re fekve aztán jött a töbi anyi hogy töbet nyomj fekve és töbször menj edzeni
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írd le a kezdő mell-hát kerületed és a mostanit.
Egyébként meg kezdőként bőven elég lenne 1 gyakorlat,pl fekvenyomás heti 3x.
Edzés után megy a 40gramm dextroz,és a másfél adag whey pro.
Utána ha hazaérek, rizs+csirke.
Szia!
Heti háromszor ne eddz mellet, hacsak nem átmozgató edzést végzel, ami két okból is hülyeség: 2.5 hónap után nem kell már, a másik pedig, hogy átmozgatónál sok a gyaksi mellre (is).
Heti egyszer eddzed meg, ugyanebben a szisztémában(mondjuk váltogathatod a rúddal való fekvenyomást és a kézisúlyzós változatot) úgy, hogy a negatív szakasz lassú, a pozitív viszont robbanékony!
Ezen kívül csak azt tudom mondani, hogy nem para, mindenkinek van könnyebben és nehezebben fejlődő izomcsoportja, lehet, hogy neked épp a melled ilyen. De ennyi idő után még nagyon korai levonni a következtetést. Csak csináld becsülettel, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!