Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fejlődik a mellizmom?

Miért nem fejlődik a mellizmom?

Figyelt kérdés

2 és fél honapja járok edzeni, heti 3szor. (tudom, hogy nem nagy idő :D)

Étrendem is okés. Rendesen fejődök, de a mellizmom csak minimálisat nőtt.

mellre fekvenyomással kezdek, (bemelegítésen kívül) csinálok 12-t aztán 3x8 és 6-7-t maxxal amit elbirok.

Azután 45fokospadon (bemelegítésen kívül) 4x8

végül tárogatok gépen. 1x12, 3x8

Nem vártam gigamellizmokat, csak a többi testrészemhez képest, gyengébben fejlődnek.

valamit rosszul csinálok esetleg, vagy mi lehet a baj?

2011. júl. 18. 20:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

gyááááááááááááááááááááá, Baranyi Mihány vérprofi....

mióta edzel testvér?

meg mit szedtél h 5cm-t nőtt a karod 2 hó alatt?xDDDDDDDDDDDDDDDDD ez kész:D

a kérdésre válaszolva, genetika miatt is fejlődhet lassan, nekemis extra lassan fejlődik, de csináld türelemmel.. meg lesz a gyümölcse, nyugi ;)

2011. júl. 22. 21:34
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyszer látnám, hogy valaki nem a kib@szptt bicepszével jön, hanem a combjával. Amúgy gratulálok a bevizesedett bicódhoz.
2011. júl. 23. 06:10
 13/24 anonim ***** válasza:
Te f@szkalap nem szedtem semit még csak táplálék kiegészitöt sem montad hogy genetikátol is füg hát nekem sok rokonom gyur pl az egyiknek van edzöterme talán nekem meg olyan genetikám hogy hamar nő meg de ha egy héten 3 romszor megy le kondi terembe tökmindegy hogy mien genetika kb fél év mulva fog fejlödni egy héten 5 ször kell lemeni
2011. júl. 23. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem mást kéne szidni te degenerált sz@rjankó, hanem rájönni, hogy hülye vagy az egészhez. Nincs olyan genetika amivel ennyi izom jön fel, víz, zsír meg glikogén az egész, arra nem kell büszkének lenni, meg mr. olimpia genetikának kikiáltani magad. Az edzések számához meg köze nincs.
2011. júl. 23. 17:37
 15/24 anonim ***** válasza:
nem montam hogy miszter genetika vagyok de ti viszont nagyon hülyék vagytok mindenki a netröl szedi a sok szart ahelyett hogy magának elöálitson egy edzéstervet amit kitapasztalt hogy neki mi a jó az a lényeg hogy az izmaid kikészüljenek és atol fog nöni nem atol hogy háromszor edzel egy héten 10 percet 20 kg mal
2011. júl. 23. 17:54
 16/24 anonim ***** válasza:

ez késssszzzz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

te nagyon tudsz:DDDDD

attól h 1 héten 5ször feljártál terembe 2 hónap alatt nemnőhettél 5 cm-t karra, képtelenség, ez még koxxal is dúrva xDDDDDDDDDDDDDDDD, nemhogy tisztán, haver te nagyon eltévedtél, szted netre mérraknak fel anyagokat, ha már így szidod?, azért mert swarci meg ezek kitapasztalták mik hatnak a legjobban..., oké h ki kell tapasztalni, de te akkoris egy szánalmas gyökérvagy, mióta gyúrsz?:D, és mennyit nőttél cucc nélkül, heti 5 edzéssel?

2011. júl. 23. 18:42
 17/24 anonim ***** válasza:
fél éve gyurok de ti ojan hülyék vagytok hogy felse fogjátok mit beszéltek igen nötem 2.5 honap alat 5 centit igaz utána már havonta alig 1 cm t de az elején akoris nösz
2011. aug. 1. 15:36
 18/24 anonim ***** válasza:

baranyi gratulálok :)

számulj akkor, 2,5 hó alatt 5 cm- akkor vegyük úgy kezdted 30as karral - akkor 2,5 hó után 35 ös kar, még maradt 9,5 hó 1 évből, akkor 9,5 cm- tehát 1 év alatt lesz 44,5 cm-es karod :)

LÁTJÁTOK KONDISOK BARANYI TUDJA, HOGY KELL GYÚRNI, KOX NÉLKÜL SZÉPEN FEJLŐDIK !!!!!!:)

Te b.lf.sz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. aug. 4. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:
Fél év alatt 8 centit nőtt a karod? Naneeeeeeeeee nevettess már :D
2011. aug. 8. 23:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Baranyai Mihályt be kellene mutatni A. Swarcinak nagyon tudhat...
2011. aug. 9. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!