Miért fejlődik máshogy a két mellizmom? (részletek lent)
lassan már 1,5 hónapja gyúrok.....kaptam egy fekvőpadot...de a jobb mellizmom rendesen fejlődik a bal meg laposabb és az alsó melizo meg egyáltalán nem akar fejlődni....
pedig válszélességtől vastgabban a mellbimbó alatti részre engedem a súlyt, egyszerre nyomom ki...már vagy 10x átolvastam mit írnak bodyduilder.hu-n.....
a másik hogya job bicepszem is sokkal jobban fejlődik a balnál....értem én hogy másképp tapadnak meg az izmok....de akkor is elkeserítő
a bal bicepszem sokkal kisebb terhelést bír mint a bal legalábbis mert ugyanazzal a súllyal csinálom mind2 kézzel....de a bal hamar elkezd égni, mármint a bicepszem és hiába csinálok többet mint jobbal akkor is csak minimálisan fejlődik....
teljesen el vagyok keseredve
valami jótanács
megjegyzem abbahagyni nem akarom, mert szeretem csinálni, meg formálni akarom a testem, de így hogy ilyen gondok vannak el vagyok keseredve
"a bal bicepszem sokkal kisebb terhelést bír mint a bal" xDD
Csinálj többet ballal.
Mrolympia
Senki se szimmetrikus,ez van,bele kell törődni.Amúgy meg én is kíváncsi lennék,hogy honnan látod 1,5 hónap edzés után a különbséget?
hát hogy az alsó mellizom kezd látszódni a jobb oldalon...a bal oldalon meg semmi.....
és haver is mondta hogy a bal mellizom kisebbnek tűnik a jobb mellett...
azért ennyi idő alatt is fejlődget a dolog valamit heti 4 edzés mellet
nemsokat....de azért....
tuom hogy ez még semmi és sokat változik, csak attól parázok ha most ilyen akor később is máshogy fog kinézni...
én eddig abban a hitben éltem hogy minden egyformán fejlődik ha szabályosan csinálom
egyébként a heti 4 edzésből 2 mellizom bicepsz tricepsz....
2 meg lá és has
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!