Miért nem fejlődik a mellizmom? 15f
Figyelt kérdés
minden nap járok kondiba, fekvőzök, tolóckodok, fekve nyomok, tárogatok stb... de a mellizmom nem fejlődik. lehet h azért mert edzés után mindig jó sokat vacsizok??2012. okt. 17. 21:49
11/25 anonim válasza:
Csak halványodni fog idővel. Kenjed krémekkel, pl körömvirág.
12/25 dirtboy válasza:
ja,halványítás lehet más nem
terhes nők kenik magukat valami sz arral nézz utána mi az meg vigyél be sok e vitamint.
13/25 A kérdező kommentje:
+1 kérdés! mindig amikor kondiba vagyok futok 2 km-t. szerintetek edzés elején, közepén, vagy a végén érdemes? vagy mindegy?
2012. okt. 18. 19:52
14/25 anonim válasza:
Tömegeléskor ne fuss minden edzés után, heti egy-kettő nem árt, mert kell a szív- és érrendszer karbantatására, de egyszerre nem tudsz szálkásodni és tömeget növelni.
Csakis súlyzós edzés után mehet aerob edzés, ez alapszabály, de még jobb, ha külön időpontban van, minél távolabb a két típusú edzés.
15/25 Slayback válasza:
pihenés nélkül nem is fog! heti 3-4x edz és a kajára figyelj oda :)
16/25 A kérdező kommentje:
nem tömegelek!!!
2012. okt. 18. 20:19
17/25 A kérdező kommentje:
egyébként kösz
2012. okt. 18. 20:20
18/25 anonim válasza:
akkor megint csak tudatlanság van, ne haragudj kérdező.
de ha nem tömegelsz, akkor szerinted, hogy fog fejlődni a mellizmod???
Ahhoz plusz kalória kell!
19/25 dirtboy válasza:
látod Montez,hiába linkelem én az alapokat az olvasás nem divat.
20/25 anonim válasza:
igen, már azt hittem egyenesben vagyok és erre én vagyok lecseszve, hogy de ő nem tömegel.:)
Hát bazz, akkor hogy lesz izom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!