Alig van mellizmom, és úgy érzem hiába csinálok bármit is, nem is fejlődik?
Kell a heti egy melledzés, esetleg kettő. Ha jó a regenerációd, vagy ha nem tudod még olyan intenzíven megedzeni. Pl. Hétfőn van egy melledzésed, meg csinálsz egyet mondjuk pénteken is. Kajád remélhetőleg rendben van.
Sokan nem érzik a mellüket kétkezessel, ők karból nyomnak, ami nem ér semmit. Próbáld meg egykezesekkel a fekvenyomást, úgy nincs bekényszerítve a mozgásod.
Milyen az alkatod és miféle rudat használsz? Ez mindenképpen érdekelne.
Mivel, ha magas vagy, hosszúak a karjaid és széles a vállad (mint nekem) és lóvé híjján franciarúddal nyomsz fekve, akkor elhiszem hogy már a tárcsáknál fogod. Régen nekem pont ott volt az ideális fogásszélesség, míg élek nem feledem.:-)
Nem vállszélességben kell fogni a rudat, ne ebből indulj ki. Próbáld meg úgy fogni, hogy amikor teljesen leengeded a mellkasodra, az alkarod merőleges legyen a rúdra.
Másik ötlet ami szerintem megér egy misét, hogy a karedzésed napjára rakod a mellet is. Leedzed a karod, na utána kénytelen leszel mellből nyomni különben nem megy.
Az agy-izom kapcsolatról meg gondolom már hallottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!