Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fejlődik a mellizmom...

Miért nem fejlődik a mellizmom? 15f

Figyelt kérdés
minden nap járok kondiba, fekvőzök, tolóckodok, fekve nyomok, tárogatok stb... de a mellizmom nem fejlődik. lehet h azért mert edzés után mindig jó sokat vacsizok??

2012. okt. 17. 21:49
1 2 3
 1/25 dirtboy ***** válasza:
vagy mert sz art se tudsz arról hogy mi kell ahhoz hogy az izom fejlődni tudjon?
2012. okt. 17. 21:51
 2/25 dirtboy ***** válasza:

jó olvasást:

[link]

2012. okt. 17. 21:51
 3/25 A kérdező kommentje:
ok dirtyboy, én elismerem hogy nem tudok sok mindent de ha te ilyen g*ci ügyes vagy akkor lécci avass már be...
2012. okt. 17. 21:55
 4/25 A kérdező kommentje:
2. kommentelőnek köszi
2012. okt. 17. 21:55
 5/25 anonim ***** válasza:
Minden nap kondizol? Akkor ne várd, hogy nőni fogsz. Regenerálódni is kell. Kaját tedd rendbe és heti 1 kemény melledzés legyen és olvasd el dirtboy linkjét.
2012. okt. 17. 21:56
 6/25 anonim ***** válasza:
Előre megköszönted nekem.? :)
2012. okt. 17. 21:58
 7/25 A kérdező kommentje:
ja csak most látom hogy az első és második komment beküldöje ugyan az :D egyébként hétfőn szerdán csütörtökön pénteken vagyok, szerintem a 4 nap pont ideális nem???? és a válaszodat köszi
2012. okt. 17. 22:01
 8/25 anonim ***** válasza:
A 4 nap jó, csak nem ezt írtad a kérdésben.:)
2012. okt. 17. 22:08
 9/25 dirtboy ***** válasza:

igen,én vagyok a második is, mivel g eci ügyes és okos vagyok ezért be is linkeltem neked hogy tudd hogy mit rontasz el.

aztán remélem el is olvasod.

2012. okt. 17. 22:09
 10/25 anonim ***** válasza:

nekem is lenne kérdésem ha már ilyen okosak vagytok :D

a karom meg repedt most már mind a 2 gondolom nagy sulyókal kezdtem , és a tulsok tárogatás se tett tul jot a belső bicepszemnek , az lenne a kérdés mivel tudnám eltüntetni a csikjaimat? tudom nem fog eltüni , de hogy elhalványodjon ne legyen olyan feltünő van megoldás? előre is köszi

2012. okt. 18. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!