Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2éve edzek,17éves vagyok....

2éve edzek,17éves vagyok. Most kezdek el tömegelni és minden este 9kor ennék fél kg turót,60g fehérje van benne. Szerintetek feltudja dolgozni a szervezetem egy adagba vagy 250-250gba egyem meg?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 21:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már csak egy kérdésem van. Ha mindent jobban tudsz szerinted és nem hiszel sekinek, akkor mi a rákért kérdezed meg?

Ha te biztos vagy magadban, akkor csináld ahogy gondolod, ha pedig kérdezel, akkor el kéne fogadnod a válaszokat.

2012. szept. 2. 09:49
 22/29 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt,és már rég megkaptam a választ rá hogy feltudja -e dolgozni a szervezetem egybe 500g turót.De ha rád halgatnék és ennék simán 150g turót akkor 20g fehérjénél kevesebbet ennék meg,és ha te 30éve edzel akkor azt is tudhatnád hogy mindenkinek más-más étrendre másképp reagál a szervezete,ugyanugy más -más gyakorlatokra,edzéstervekre,ezért nem ennék 150g-t naponta mert neked ez lehet jó de nekem tudom hogy nem lenne,de olvasd elmég egyszer a kérdéséemet,szóval se kérdeztem hogy napi mennyi lenne a jó...
2012. szept. 2. 10:10
 23/29 anonim ***** válasza:

Te nagyonokos vagy:).... a 100-150g-ot a lefekvés elötti adagnak érti a többi válaszoló(javítsatok ki ha tévedek)

Attól még te megehetsz félkg túrót, de ne lefekvés elött egybe az egészet. Pl reggel, délután, este.

mellesleg 0,5kg túró 500ft(felénk) az 10 napra 5000 forint. Abból az 5000-ből kijön (ha 1400al számolom) durván 3,5kg csirkemell. Inkább azt vegyél belőle.

2012. szept. 2. 10:33
 24/29 A kérdező kommentje:
Rokonom Németországból hozzá fél kg-t 200ft ért.De turót este fele jó enni,mert lassu felszivodásu fehérje ezért adgolja egész éjszakára,és mert ha például reggel eszi az ember rárakodik a többi kaja és nem tudja ugy feldolgozni a szervezet.
2012. szept. 2. 10:38
 25/29 anonim ***** válasza:
Este kell enni igen. Nem kamuzok, tényleg 27 éve edzem és vicces, hogy te akarsz engem kioktatni, mikor én csak segiteni szerettem volna. Na mindegy tőlem annyit eszel, amennyit akarsz. Cső.
2012. szept. 2. 11:23
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem oktattalak ki,se nem mondtam hogy kételkednék hogy 30éve edzel,tisztelem aki ennyit edzett mert nem sokan vannak,csak elmondtam hogy mindenkinek másra van szüksége a szervezetének lehet neked elég eza 150 g,de nekem tudom hogy nagyon kevés.
2012. szept. 2. 11:28
 27/29 anonim ***** válasza:
Az egész napi étrenddel kell meglenni a fehérjebevitelnek, nem este kell egy mega adag.
2012. szept. 2. 11:36
 28/29 A kérdező kommentje:
Tudom,nemis 60g fehérje az egész napi fehérjebevitelem,csupán nemvagyok,voltam benne biztos hogy feltud fél kg-t dolgozni a szervezetem.
2012. szept. 2. 11:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez szervezetfüggő is, nem lehet megmondani, hogy kinek mennyire dolgozná fel.
2012. szept. 2. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!