Ha este 6 után eszem a fehérje és ch mennyiségem nagyobb részét az nagyon nagy gáz?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat bodybuilder oldalon hogy reggel 8 és este 6 között kell a főétkezéseket intézni esténként inkább csak kiegészítő jellegű ételeket.Sajnos nem tudom megoldani hogy így legyen nagyon kiesik még a reggelim is 7 óra körül történik.Majd egésznap alig érek rá épphogy megenni 1 szendvicset.Gyakran előfőrdul hogy 4-5-6 óráig nem is eszek semmit ezen kivül főleg amikor edzeni megyek akkor előte pufrizset tolok hogy azért bírjam és hazajövök van hogy 7-8 körül.Akkor viszont brutál mennyiségű csirkemellet és rizts eszek.Nagyából meg van a kellő 2 g fehérje és 3-4 g ch / nap csak gyakran van úgy hogy 6-8-10kor eszek vagy leghamarabb 3-4 körül :S2011. ápr. 15. 16:34
1/23 anonim válasza:
igen!! extra gáz! nem hiszem el hogy nem lehet megoldani!
2/23 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat mert kedves mark86 válaszai nekem nem elég hitelesek már láttam belőlük párat..Ha tudja akkor indokolhatná is valaki.
2011. ápr. 15. 16:53
3/23 A kérdező kommentje:
ja és nem tudom megoldani de nem tartozok magyarázattal semmi köze a kérdéshez :)
2011. ápr. 15. 16:53
4/23 anonim válasza:
megindokolom én neked kedves kérdező és a többiek majd javítanak,ha baromságot mondanék!
1.azért kell 3-4 óránként teljes étkezés,mert ha nem viszel be folyamatosan megfelelő mennyiségű és minőségű kaját,az izom szép lassan elkezd leépülni!
2.Ha egész nap sz@rul/sehogy nem kajálsz és délután bezabálsz azonnal zsírraktározás indul,mert a szervezet nem kap rendszeresen táplálékot és raktároz!
5/23 anonim válasza:
a fáradékonyságról és energiahiányról nem is beszéltem...
sok sikert azért!
6/23 anonim válasza:
te beszélsz valakinek a hitelességéről 1 ilyen kérdés után?
okos...
akiknek itt kint van a neve,ők mind hitelesek! tőlük tanultam mindent úgyhogy ne fikázz itt senkit!
7/23 anonim válasza:
én este 9után szoktam vacsorázni és 185cm 67kg vagyok:D
8/23 anonim válasza:
GreenTea
Teljesen igazat szólt mark86, és nyugodtan elhiheted amiket ír!
9/23 A kérdező kommentje:
Amit utána írt elhiszem és köszönöm az indolkást is.Azt még meg tudom oldani hogy napközbe 3-4 óránként egyek csak nem tudok csirkemellet rizts vagy tojást ilyeneket enni max 1 hotdogot vagy valami hideget vagy pufrizs..Végülis nem teljesen az van amit írtál hogy egésznap nem eszek semmit és hazajövök hirtelen telezabálom magam, hanem a fő fehérje és szénhidrát forrásokat csak akkor tudom elérni mondom akkor úgy az 50%át kb 6 óra után(főleg fehérjének).Most ezzel nem fogok tudni rendesen fejlődni vagy mi?
2011. ápr. 15. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!