Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha este 6 után eszem a fehérje...

Ha este 6 után eszem a fehérje és ch mennyiségem nagyobb részét az nagyon nagy gáz?

Figyelt kérdés
Olvastam olyat bodybuilder oldalon hogy reggel 8 és este 6 között kell a főétkezéseket intézni esténként inkább csak kiegészítő jellegű ételeket.Sajnos nem tudom megoldani hogy így legyen nagyon kiesik még a reggelim is 7 óra körül történik.Majd egésznap alig érek rá épphogy megenni 1 szendvicset.Gyakran előfőrdul hogy 4-5-6 óráig nem is eszek semmit ezen kivül főleg amikor edzeni megyek akkor előte pufrizset tolok hogy azért bírjam és hazajövök van hogy 7-8 körül.Akkor viszont brutál mennyiségű csirkemellet és rizts eszek.Nagyából meg van a kellő 2 g fehérje és 3-4 g ch / nap csak gyakran van úgy hogy 6-8-10kor eszek vagy leghamarabb 3-4 körül :S
2011. ápr. 15. 16:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Olyat meg végkép nemírtam hogy egész nap szendvicseket eszek -.-" majdnem 1 kg csirkemellet megeszek 4kor már készen vár otthon 300 g majd 6kor 200 g körül és 8 körül is majd 10 körül túrót általbáa vagy tojásfehérje.Reggelinél is rendbe van ch és fehérje.NAPKÖZBE VAN AZ HOGY "SZENDVICSEKET ZABÁLOK" de ott is előfordul hogy inkább gyrost és azért abba is van sok csirke
2011. ápr. 15. 20:53
 22/23 anonim ***** válasza:
jó! fogsz fejlődni!
2011. ápr. 15. 21:06
 23/23 lóf4szJankó ***** válasza:

bazzzmeg csak hasonlat keppen irtam hogy megertsd mirol van szo, de latom hogy a joisten is magyarazhat neked te akkor is jobban tudod.

Csak azt tudnam mi a f*sznak kerdezel egyaltalan ,hogyha 10bol 11en megmondjak hogy l*fasz amit csinalsz de te akkor is mondod a f*szsagaid.

Joeccakat.

2011. ápr. 15. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!