Ha este 6 után eszem a fehérje és ch mennyiségem nagyobb részét az nagyon nagy gáz?
Aruld már el hogy mit dolgozol ,hogy egesz nap alig ersz ra megenni egy szendvicset??
Nemhiszem el hogy olyan nehez reggel betenni egy kis műanyag dobozba 3 szelet csirkemellet ,rizst ..aztan del korul elovenni es megenni.
Ha igazan erdekel a sport es fejldoni akarsz akkor meg tudod oldani.
Ha csak kifogasokat keresel, hogy ezer meg azer nem tudsz rndesen kajalni ,akkor hagyd a f*szba az egeszet ,inkabb sakkozz.
GreenTea
Azt figyeld! Nekem van egy haverom, aki heti 2-3 alkalommal úgy bebaszik, hogy csoda hogy hazatalál, nem figyel a kajálásra (nem is ért hozzá) és 75kilósan 150be belenyom párat! Viszont nem ő az átlag ember... ezt el kell fogadni.
ezt utálom hogy valaki kap normális választ és belekezd hogy a nagybátyám kutyájának az előző gazdájának a kollégája sz@rral se törődik és még is király! szerinted az izmok miből épülnek? főzelékből,levesből,sütiből,gyümölcsből??
ha 1 ismerősödnek összejött kérdezd őt,mert itt normális ember nem fogja leírni hogy a kaja nem lényeg mert 70%-ban számít!
Figyelj, en se figyeltem mindig oda full az etrendre,foleg mikor fiatalabb voltam ..... de az h te egesz nap egy szendvicset eszel ,aztan hazamesz es este 8-9kor teletömöd magad szenhidrattal meg feherjevel az rossz.Nem mondta senki szerintem hogy nem fogsz fejlődni ,nyilván fogsz csak joval lassaban es a szervezetednek nem jo ez a taplalkozasi modzser.
Az hogy a haverod , full kemenyen edz es le se szarja a taplalkozast es megis k*rva jol nez ki ,nehezen hiszem el ,bár lehetséges.Vannak emberek akik ritka jo genetikaval es anyagcserevel rendelkeznek. En is ismerek Natural europa es vilag bajnok testépítőt ,akinek olyan a genetikaja/anyagcserej h akarmit ehet akor se fog rosszul kinezni ,de ilyen kb. 100ezerbol egy szuletik.
Es a haverod "le se szarom taplalkozasa" szeritnetm nem abbol all hogy egesz nap nem eszik semmit es este zaball ,hanem inkabb abbol hogy nincs meg a stabil etrendje ,de valoszinu megvan a napi 4-6x etkezes es a megfelelo menyisegu ch es feherje.
Maganak az edzesnek izomleépitő hatása van.Tehat teszem azt ha heti 4x kemenyen edzel ,de naponta csak 3szendvicset eszel es 4orat alszol ,akkor nem hogy fejldoni nem fogsz ,hanem "tönkremész".Tehat az lehetetlenseg hogy a haverod rohadt kemenyen edz ,de le se b*ssza a kajat es megis fejlődik.
Az izom akkor fejlődik,ha az edzes altal megkapja a növekedéshez szükséges "impulzust" , utana pedig elegendő mennyisegu/minőségü taplalekot es elegendő mennyisegű regeneralodasi idot hagyunk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!