Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha este 6 után eszem a fehérje...

Ha este 6 után eszem a fehérje és ch mennyiségem nagyobb részét az nagyon nagy gáz?

Figyelt kérdés
Olvastam olyat bodybuilder oldalon hogy reggel 8 és este 6 között kell a főétkezéseket intézni esténként inkább csak kiegészítő jellegű ételeket.Sajnos nem tudom megoldani hogy így legyen nagyon kiesik még a reggelim is 7 óra körül történik.Majd egésznap alig érek rá épphogy megenni 1 szendvicset.Gyakran előfőrdul hogy 4-5-6 óráig nem is eszek semmit ezen kivül főleg amikor edzeni megyek akkor előte pufrizset tolok hogy azért bírjam és hazajövök van hogy 7-8 körül.Akkor viszont brutál mennyiségű csirkemellet és rizts eszek.Nagyából meg van a kellő 2 g fehérje és 3-4 g ch / nap csak gyakran van úgy hogy 6-8-10kor eszek vagy leghamarabb 3-4 körül :S
2011. ápr. 15. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
az ilyen problémákra találták fel a műanyag dobozt és a prtein/tömegnövelő turmixot
2011. ápr. 15. 18:34
 12/23 lóf4szJankó ***** válasza:

Aruld már el hogy mit dolgozol ,hogy egesz nap alig ersz ra megenni egy szendvicset??

Nemhiszem el hogy olyan nehez reggel betenni egy kis műanyag dobozba 3 szelet csirkemellet ,rizst ..aztan del korul elovenni es megenni.

Ha igazan erdekel a sport es fejldoni akarsz akkor meg tudod oldani.

Ha csak kifogasokat keresel, hogy ezer meg azer nem tudsz rndesen kajalni ,akkor hagyd a f*szba az egeszet ,inkabb sakkozz.

2011. ápr. 15. 18:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Miért van az hogy ebbe a "sportba" ha valaki nem veszi brutál komolyan akkor elküldik a f*szba rögtön..Lehet hogy én nem akarok testépítő lenni csak jól kinézni.Ezt a sportot talán nem lehet hobbi szinten tolni vagy mi?Ismerek olyat aki TELJESEN leszarja az étrendet nem is ért hozzá és csak edz mint az őrült össze vissza igaz több idő volt míg összejött neki de mégis nagyon láccik rajta.Nem testépítői szint nincs 50es karja és befér az ajtón de kb 42es karja simán van és 100 kg fölött szériázi fekvenyomásba.
2011. ápr. 15. 19:05
 14/23 anonim ***** válasza:

GreenTea

Azt figyeld! Nekem van egy haverom, aki heti 2-3 alkalommal úgy bebaszik, hogy csoda hogy hazatalál, nem figyel a kajálásra (nem is ért hozzá) és 75kilósan 150be belenyom párat! Viszont nem ő az átlag ember... ezt el kell fogadni.

2011. ápr. 15. 19:12
 15/23 A kérdező kommentje:
De nem azért mert valami hú de nagy darab mert 3 évvel ezelőtt őis 40-50el kezdte..Vágom hogy jó étrdenddel jobb eredményeket meg gyorsabban el lehet érni de az baromság hogy én ezért nem fogok fejlődni..Egyébként annak mi hátránya van ha 6 után eszek mivel másabb?
2011. ápr. 15. 20:06
 16/23 anonim ***** válasza:

ezt utálom hogy valaki kap normális választ és belekezd hogy a nagybátyám kutyájának az előző gazdájának a kollégája sz@rral se törődik és még is király! szerinted az izmok miből épülnek? főzelékből,levesből,sütiből,gyümölcsből??

ha 1 ismerősödnek összejött kérdezd őt,mert itt normális ember nem fogja leírni hogy a kaja nem lényeg mert 70%-ban számít!

2011. ápr. 15. 20:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Számít a kaja és minél jobb a kaja annál jobb eredmény de kaja nélkül is el lehet érni :) Sőt konditerem nélkül is arra is van sok példa..Erdei tornapályákon rengeteg van gondolom te túl műanyag vagy ahhoz hogy olyan helyekre járj..
2011. ápr. 15. 20:38
 18/23 anonim ***** válasza:
igen én az vagyok! de azért bele mernék nézni a szemedbe,és jót röhögnék a műanyag pofámmal!
2011. ápr. 15. 20:40
 19/23 lóf4szJankó ***** válasza:

Figyelj, en se figyeltem mindig oda full az etrendre,foleg mikor fiatalabb voltam ..... de az h te egesz nap egy szendvicset eszel ,aztan hazamesz es este 8-9kor teletömöd magad szenhidrattal meg feherjevel az rossz.Nem mondta senki szerintem hogy nem fogsz fejlődni ,nyilván fogsz csak joval lassaban es a szervezetednek nem jo ez a taplalkozasi modzser.

Az hogy a haverod , full kemenyen edz es le se szarja a taplalkozast es megis k*rva jol nez ki ,nehezen hiszem el ,bár lehetséges.Vannak emberek akik ritka jo genetikaval es anyagcserevel rendelkeznek. En is ismerek Natural europa es vilag bajnok testépítőt ,akinek olyan a genetikaja/anyagcserej h akarmit ehet akor se fog rosszul kinezni ,de ilyen kb. 100ezerbol egy szuletik.

Es a haverod "le se szarom taplalkozasa" szeritnetm nem abbol all hogy egesz nap nem eszik semmit es este zaball ,hanem inkabb abbol hogy nincs meg a stabil etrendje ,de valoszinu megvan a napi 4-6x etkezes es a megfelelo menyisegu ch es feherje.

Maganak az edzesnek izomleépitő hatása van.Tehat teszem azt ha heti 4x kemenyen edzel ,de naponta csak 3szendvicset eszel es 4orat alszol ,akkor nem hogy fejldoni nem fogsz ,hanem "tönkremész".Tehat az lehetetlenseg hogy a haverod rohadt kemenyen edz ,de le se b*ssza a kajat es megis fejlődik.

Az izom akkor fejlődik,ha az edzes altal megkapja a növekedéshez szükséges "impulzust" , utana pedig elegendő mennyisegu/minőségü taplalekot es elegendő mennyisegű regeneralodasi idot hagyunk neki.

2011. ápr. 15. 20:41
 20/23 A kérdező kommentje:
Mi a f*szért kell kiforgatni a szavaimat?? 2x is leírtam hogy nem erről van szó hogy egésznap nem eszek semmit és este telezabálom magam.Reggelizek rendesen csak ebéd kimarad és már 4 körül kezdem 2 óránként a kajálást és nem rögtön nyomom tele magam mindennel hanem 4-6-8 és 10 körül valami könnyebbet.ez napi 4 főétkezés és vagy 3 könnyeb kb
2011. ápr. 15. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!