Ha nem tudok eleget enni, (kb 450g ch kellene és kb 180-185g fehérje naponta) milyen étrendkiegészítőt ajánlotok? (Tömeget növelni szeretnék, de gondolom ez az adatokból is látszik)
edzés után mehet 1g/tskg dextróz, vagy ha van lóvé akkor mehet a vitargo, az jobb de jóval drágább.
nem tudom ez így már elég lesz e.
ja a proteint meg kihagytam.
mehet kevert protein napközben,edzés után pedig tejsavó a legjobb de nem gond hogyha kevertet iszol akkor is.
ajánlat kevertből: power protein,promix
ajánlat tejsavó: twinlab 100 whey protein fuel
estére ehetnél túrót ha eddig nem tetted.
Power Proteinből napi 100g-ot iszok.
Edzésnapon: reggel 25g 100g zabbal, edzés után duplaadag 90g dextrózzal kiegészítve (87kg vagyok) és este 25g a túró mellé.
Pihenőnapokon is 100g megy, reggel és 2* napközben 100-100-100g zabbal, és este túró mellé.
Emellett rizs,húsok,vitaminok,tojás, megvannak...
Csak még így sem elég sajna...gondolkodtam valami étkezés helyettesítőn is, pl gfx-8. Mit gondoltok?
Napi 200-250g rizst eszek, hozzá szoktam enni húst is, emellett amint leírtam zabot keverek fehérjével, napi 6tojás, 100g túró, akkor ez elégnek bizonyulna?
A ch még így sem elég szerintem, mert nem tudok hízni...
Zöld Jumbo segítene??
2011-ben írtam ki ezt a kérdést.
Azóta 700g fölött van a ch bevitelem, amiből csak is rizsből illetve krumpliból áll. Azoktól hogy leszek cukorbeteg?! :)
Egyedüli cukros italom, edzésnapokon van, edzés után, amikor az kell. ;)
én nem is értem hogy a f aszba találnak meg 2011es kérdést,van millió új kérdés de 2011esre kell válaszolni.
kész vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!