Előre elkészített fehérje turmix meddig áll el a hűtőben? Ha reggel elkészítem, délután/este még nem lesz baja?
délután még nem este nem tudom,ilyet nem szoktam csinálni
pedig shékerben teljesen jól el lehet keverni nem tudom neked mi a baj
Milyen termékről van szó? Alig hiszem el, hogy nem tudod kézzel felrázni... Még a power protein is - ami elég sűrű cumó - 3dl vízbe 2-3 rázás után simán iható. Ha van benne egy-két nagyobb darab, attól nem kell megijedni. Gurítsd csak le.
(Én sem innám egy egész nap után, de hűtőben elvileg el kell hogy álljon.)
100% egg vagy micsoda:) Gyönge shake-ivó kismama vagyok, nem tudom összerázni rendesen :) és utálom azokat az egyben maradt darabokat... Tudjátok, ha diétázik az ember és ez az egyetlen "édesség", akkor az már legyen homogén, hideg és finom, nem tudom fölvenni a versenyt a turmixgéppel.
NO, az lesz, hogy kipróbálom, hidegre csavarom a hűtőt és holnap megírom nektek, hogy lett-e bármi baja! Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!