2éve edzek,17éves vagyok. Most kezdek el tömegelni és minden este 9kor ennék fél kg turót,60g fehérje van benne. Szerintetek feltudja dolgozni a szervezetem egy adagba vagy 250-250gba egyem meg?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 21:54
1/29 anonim válasza:
Fél kg az nagyon sok, nem kell annyi, szerintem 250 sem. Étrendtől függ, de estére 100 gramm körül elég lesz.
2/29 anonim válasza:
Ha te fél kg túrót megeszel egyszerre akkor rád iratom a házam.
100g elég összesen.
3/29 A kérdező kommentje:
80 kg vagyok,testsulykilogramonnként 2 g az pont jó szóval napi 160 g.Nemsok ez csak nemtudom feltudja-e dolgozni a szervezetem egybe.
2012. szept. 1. 22:04
4/29 A kérdező kommentje:
épp most eszem xD ugyhogy készítheted a papírokat :D
2012. szept. 1. 22:05
6/29 A kérdező kommentje:
Látom nincs sok igazi testépítő erre fele :S:D
A tömegeléssel a fosás eggyüt jár...
2012. szept. 1. 22:11
7/29 anonim válasza:
Hát te jó hülye vagy. Rohadtul nem. Sok-sok éve foglalkozok engem, ne mondjad, hogy nincs itt igazi testépítő.
Ez nem arról szól, hogy szétb*zd magad, ésszel kell csinálni, az olyan hülyék miatt mint te, hiszik azt, hogy ez a buták sportja. Hihetetlen. 2év edzés után te vagy a Jani a testépítésben? Bújj el.
8/29 anonim válasza:
500g iszonyatosan sok. Én 200-nál többet szerintem nem is tudnék megenni, pedig nagy zabás vagyok. Én 100g-ot szoktam elnyammogni leöntve proteinturmixxal, de hát ha nem lenne az a turmix rajta, akkor nagyon nagy nehézségek árán menne le. :) Egyébként, természetesen fel tudja a szervezeted dolgozni, de éjjelre ennyi kajával nem biztos, hogy érdemes megterhelni, mert a minőségi alvás rovására mehet. Amúgy estére a túró a legjobb választás a kazein miatt, így elkerülhető az éjjeli katabolizmus.
9/29 A kérdező kommentje:
De nekem 2 évig az életem volt eza sport.Bujjak el...Nincs sok testépítő,de akik vannak legalább tisztelni kéne egymást,nem pofázni "ész nélkül".
2012. szept. 1. 22:21
10/29 A kérdező kommentje:
Én 500g mellé 1 joghurtot szoktam önteni.kösz a válaszod,akkor kiprobálom egybe.:)
2012. szept. 1. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!