2éve edzek,17éves vagyok. Most kezdek el tömegelni és minden este 9kor ennék fél kg turót,60g fehérje van benne. Szerintetek feltudja dolgozni a szervezetem egy adagba vagy 250-250gba egyem meg?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 21:54
11/29 JayC válasza:
felesleges megenni 500grammot, egyél meg 250grammot, az is bőven elég. amúgy a zsír és a ch tartalom se hagyható figyelmen kívül ilyen nagy mennyiségnél...
12/29 anonim válasza:
Én sem vagyok ilyen, csak már eléggé idegesít a sok hülye, aki 2hét edzés után okos és itt most nem rád gondolok, csak ebből olyan sok van, hogy ha már meglátok egy ilyen eszement kérdést akkor szinte reflexből jön.
De elnézést kérek csak ez egy kicsit sok volt, hogy a tömegeléssel együtt jár a fosás.
13/29 A kérdező kommentje:
Ha 250g-t eszek nem lesz meg a napi fehérje szükséglet,legalábbis valamivel kevesebb.
2012. szept. 1. 22:28
14/29 A kérdező kommentje:
Ez igy van,a sok hülye is,meg a fosás is :)
2012. szept. 1. 22:30
15/29 anonim válasza:
Figyu, én 27 éve edzem, de nekem is elég 150g túró+némi protein ízesítésnek. Így is meg van 40g fehérje, ami elég éjszakára. Ennél többet benyomni felesleges, hogy drágábbat üríts a budin.
16/29 A kérdező kommentje:
De én nem eszek proteint mellé,neked 150g+ protein az 40 g fehérje.
nekem meg 500g turó 60g fehérje
2012. szept. 1. 22:45
17/29 anonim válasza:
Amúgy ez a fosás/tömegnövelés párhuzam fel sem tűnt elsőre. Ez nem valami jó dolog, nem lehet, hogy laktózérzékeny vagy? Ennek nem kéne így lennie.
18/29 A kérdező kommentje:
Tuti nem vagyok,sokan fosnak ha keményen tömegelnek.tömi magát az ember durván,akkor nem tudja teljesen feldolgozni a szervezete,mindent azért fosik.
2012. szept. 1. 22:48
19/29 anonim válasza:
60g fehérje nem egyenlő 40g-al. És ha te is elismered, hogy nem dolgozod fel, mert fosol, akkor mégis minek ennyit bevinni?
Jó, hogy nekem próbálod magyarázni, mikor majd 3 évtizede gyúrok.:)
20/29 A kérdező kommentje:
Igen nem dolgozza fel teljesen,nem pont a turóra írtam.Hanem a sok szénhidrátra amit beviszek de ha fosok is 60%ban azt is feldolgozza.
2012. szept. 2. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!