Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » [F1] Miért hívják mostanában...

[F1] Miért hívják mostanában a Kimi rajongókat "divatdrukkernek"?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 20:37
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
100%
ez hülyeség! nem csak azért lehet valakit szeretni mert ,,cukcsi". persze mindig vannak divatdrukkerek, de ez nem mindenkire vonatkozik. ja, és szerintem nem csak utálni és imádni lehet valakit, mert, ma mindenki úgy gondolkodik, hogy vagy jaj, denagyonszeretem, vagy fújdeutálom.
2012. dec. 7. 19:08
 52/53 anonim válasza:
100%
utolsó vagyok. szerintem egyébként jó versenyző, minden futamon jól szerepelt, és a teljesítménye kiegyensúllyozott
2012. dec. 7. 19:09
 53/53 anonim válasza:
Kimi mióta volt divat? Amugy érdekes,hogy a divatdrukkerek szidják Kimit,mert "menő" csinálni. Ő legalább egyedi. Titeket nem zavarna,hogy a hüly szenzáció hajhászok ugyan azokkal a kérdésekkel zaklatnak,vagy találnak ki róla? 2011-ben kezdtem nézni F1-t. És már vártam. Igen,van neki jó,technikás vezetési stílúsa,csak fáj nekik,mert nem fogadják el,hogy ez az igazság. Amugy is a divatdrukkerek csak a "legjobbnak" szurkólnak. Kimi nyert 1 vb-t,akkor sem volt divat. Meg az egyik 1.oldalról lévőnek üzenem,hogy ha pl.Alonso vagy Rosberg lenne ott Kimi helyett,akkor is ezt mondanád? Nem! Aztán majd megint jössz a marhaságaiddal.
2016. júl. 9. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!