Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » [F1] Miért hívják mostanában...

[F1] Miért hívják mostanában a Kimi rajongókat "divatdrukkernek"?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 20:37
1 2 3 4 5 6
 41/53 peti4000 ***** válasza:
63%

Lényeg az egészben, ha te magad F1 szakértőnek hívod, de közben Kimi-t semmibe veszed és azt állítod, hogy nem ért a versenyzéshez meg a technikához, akkor ezzel eléggé elásod magad!

Nem kell továbbmenni, nézd meg a statisztikáit és mindjárt láthatod, hogy elég sokat letett az asztalra!

Azt el lehet fogadni, hogy nem neki szurkolsz, nem ő a kedvenced, nem őt tartod a leggyorsabbnak, de azt állítani, hogy nincs a saját korának legjobbjai közt sem elég nagy balgaság!

2012. aug. 26. 12:36
 42/53 anonim válasza:
77%

Pityeeesz!

Nagyon okos ember lehetsz, de ne ess át a ló túloldalára! Magam is követtem már a kilencvenes évek közepe óta Formula belépő szériáit és magam is hallottam Kimiről, noha nem emlékszem eredményeire, csak mikor jól szerepelt, több helyről is jött infó. Ne kérdezd pontosan honnan, mert nem vezettem naplót. Montoya és Alonso érkezését is nagy csinadratta jelezte és bár erre így Kimi esetében nem emlékszem, de arra igen, hogy többször megnevezték mint a jövő F1 egyik vezéralakját. És lássuk be be is jött. És ami még fontos: nem vagyok drukker, de aki valakit kedvel, s legyen az bármilyen indok miért, az tegye belátása szerint. És sértő lehet ha divatdrukkernek nevezel olyanokat, akiket nem is ismersz. Én sem és senki sem mondja rólad, hogy divatdrukker vagy, mert nekem egy vadidegen vagy. Örülni kellene, hogy az autosport magyarországi rajongótábora határozottan növekszik annak ellenére, hogy magyar F1 pilóta nincs is a mezőnyben. És aki kint volt a Hungaroringen, láthatta, hogy nem volt több Kimi rajongós zászló, transzparens, mint Hamilton, Alons, vagy éppen Schumacher. Ezek szerint, mivel Kiminek szerinted csak divatdrukkerei vannak, nem is volt kint igazi szurkolója. Hülye egy meglátás.

2012. aug. 26. 12:37
 43/53 anonim ***** válasza:
24%
A tini pics.ák csak azé drukkolnak neki mert jóképű vagy szép a szeme.
2012. aug. 27. 08:29
 44/53 anonim ***** válasza:
77%

"A tini pics.ák csak azé drukkolnak neki mert jóképű vagy szép a szeme."

Biztos ilyenek is vannak. Na de őszintén! Olyan fájdalmas ez? Hát nem tök mindegy, miért drukkolnak neki? Ki azért, hogy nyerjen, ki azért mert tetszik neki.

2012. aug. 27. 18:23
 45/53 anonim ***** válasza:
18%
Nekem aztán tökmindegy
2012. aug. 27. 21:19
 46/53 anonim ***** válasza:
58%

Nem rajta múlt hogy csak egyszer világbajnok.A McLarennél a kocsi volt a ludas évekig mert az szart be alatta mindig.

Amúgy én már a McLarenes időkben is bírtam és azóta miatta néztem, amikor elment egy futamot sem néztem.

2012. okt. 30. 11:48
 47/53 anonim ***** válasza:
13%
Kimicica egy hulladék a cukimis habzószájú fanjai meg szimplán csak szánalmasak.
2012. okt. 30. 19:04
 48/53 anonim válasza:
45%

47!

Te sem vagy kevésbé szánalmas. Ugyanis aki drukkol valakinek, az nem tehet mindig a TE szent lelkednek jót, hogy azt szeresse amit te. Hülye vagy szimplán és szánalmasan. Lehet hogy akinek te szurkolsz (talán Vettelke) más szemében egy görcs.

2012. okt. 31. 13:26
 49/53 anonim ***** válasza:
78%
Nézzétek meg Kimit. Egy futamon sem nyert, mégis harmadik olyanokkal szemben, akik már idén nyertek. Ezt mondanám én tehetségnek, kiegyensúlyozott versenyzésnek. Egy fos autóval, ami van most neki, meg pláne. Szóval lehet a Kimi rajongókat divatdrukkernek nevezni, de Ayrton Sennát is inkább hírnve alapján ismerte a tömeg, s sokan azt sem tudták, mit csinál. Krikettezik, vagy lóversenyezik. Kölyök koromban tele volt matricával, poszterrel minden, mégsem sokat tudtam róla.
2012. okt. 31. 13:33
 50/53 anonim válasza:

49 vagyok

Kiegészíteném azzal, hogy már nyert is. Minden futamon célba ért, s csak egy futamon nem szerzett pontot.

2012. nov. 8. 08:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!