[F1] Miért hívják mostanában a Kimi rajongókat "divatdrukkernek"?
Ez egyáltalán nem törvényszerű hogy a kedvencedet tartod a legjobbnak. Igen a divatdrukkerek legfőbb ismérve, de aki nem divatból vagy megszállottságból drukkol valakinek az azt is be tudja látni hogy nem ő a legjobb a mezőnyben. Én is szurkolok 1-2 versenyzőnek, de egyikre sem mondanám hogy a legjobb, csak azért mert nekik szurkolok. Nem is fröcsögök tele minden topikot azzla hogy ők mekkora királyok és mindenki más mekkora sz@r. Ez a különbség egy szurkoló meg egy divatdrukker között. Az Alonsos fikád meg tipikus divatdrukker féregség. Vele kétszer fordult elő hogy versenyképes autója volt és a csapat is támogatta, 2005 és 2006-ban. 2007-ben a csapat nem támogatta és az autó sem volt a legjobb,2008-2009 mondanom sem kell, 2010-ben az autója még véletlenül sem volt a legjobb, egyedül Vettel bénázása miatt került az élre. Lehet ezeken nevetni hidd el jókat nevettek sokan Raikkönenen amikor Massa elverte, meg amikor kidobta a Ferrari.
Alonso akármit is mondasz versenyképes autót kapott 2007-ben is...
De kár is ezeken aggódni, mindig lehet valaki mellett is meg ellen is beszélni...
Amúgy észrevettem, hogy van néhány jó meglátásod is, igazad van abban, hogy nem feltétlen kell a legjobbnak tartanod azt akinek szurkolsz.
Egyébként manapság az F1 elég sokoldalú, nemcsak a nyers gyorsaságról szól.
Évről évre változnak a szabályok, valamikor egyik típusú versenyző valamikor a másik típusú versenyző képességeire van szükség jobban ahoz, hogy a legtöbbet kihozzák az adott fejlesztésű autókból.
Button pl emiatt szenved jobban a gumiktól idén mint Hamilton, holott az alapfelállást mindenki pontosan tudja.
Na jolvan én már belefáradtam ebbe, én Kimi drukker vagyok Te meg Alonso gondolom.
Maradjunk ennyiben.
Na pá
Alonso-t 2007-ben nem támogatta a McLaren úgy meg nehéz nyerni. Egy szóval nem mondtam hogy nem volt versenyképes az autó ami alatta volt. De az volt, de még véletlenül sem volt a legjobb. Persze az ilyen kis divatdrukkereknél ha valaki reálisan lát valamit akkor egyből befigyel a te biztos Alonsos vagy szöveg. Nem nem vagyok Alonso, soha nem is voltam és nem is leszek. De a mai mezőnyben már azok közül akik nem épp levezetnek, ő a legjobb. Mondom ezt úgy hogy Hamilton az egyik versenyző akinek drukkolok. És hiába ő a kedvencem szerintem még véletlenül sem ő a legjobb. Nyers gyorsaságban talán igen, de az sokat nem ér manapság. Fejben gyenge, a teljesítményét gyakran befolyásolják a magánéleti gondjai, és nem elég kiegyensúlyozott ahhoz, hogy valaha is bekerülhessen a legnagyobbak közé. De ettől még neki drukkolok, mert az ő vezetési stílusa áll hozzám a legközelebb.
Pityeeesz!
Nem a Marson élünk. Tudod a sportújságok, korában azért elég nagy marhaságot hordasz itt össze azzal, hogy nem számolnak be róla. Ott volt az Eurosport, ami ha nem is kiegyensúlyozottan, de beszámolt sok no-name kategóriáról is, de a német eurosport szintén, 2000-ben mintha lett volna internet is... De emlékeim leginkább a tv teletext-ből származnak ahol is a DSF és MTV bőven írt mindenről. Nem akarlak elkeseríteni, de ennyi abszurd ostobaságot összehordani. Mintha Észak-Koreában élnénk, hogy nem tudhatunk semmiről. Szánalmas vagy azzal a tudatoddal, hogy csak és kizárólag divatból lehet egy pilótának szurkolni. És biztosan van ilyen, mert Schumi éra alatt 80% a drukkereknek bizony divatdrikker lehetett. de mondom, ennek ellenére ez a kifejezés számomra ismeretlen és helytelen. Ugyanis ha valaki drukkol valakinek, akkor oly mindegy hogy azt miért teszi. Kimi előtt is drukkoltam más pilótának és el sem hinnéd, de Massa kvalitásai is számomra elképesztően elismerésre méltók. Igaz most nem megy neki a szekér...
:D Gyenge próbálkozás. Eurosport még véletlen sem számolt be még csak említés szintjén sem, a DSF teletextjét én is bújtam, de ott sem rémlik, vicces is lett volna ha egy sokadik vonalbeli brit bajnokságról írnak, amikor a saját hazájában a legnagyobb szaklap is csak két reklám közé suvasztott be egy versenyvégeredményt(ha kell szívesen kölcsönadom az akkori Autosport magazinokat mert mind meg van).
99-től van internetem a legnagyobb oldalakon szintén semmi. Szóval nem tudom te honnan tájékozódtál, és abból a nullához konvergáló információhalomból ami eljutott ide hogy figyeltél fel a "lehengerlő" teljesítményére. :P
Az ilyenek mint ez a pityesz is megveszik szépen a magazinok összes számát, aztán elkönyvelik, hogy ezzel ők profi ismerői az autósportnak.
Elég vicces :)
Ha mindent nem is, de többet meg lehet tudni belőlük mint a félmeztelen pózolós Kimis poszterekből. Lehet neked sem az utóbbit kéne naponta forgatnod és akkor nem lennél ilyen szinten hülye az F1-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!