Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » [F1] Miért hívják mostanában...

[F1] Miért hívják mostanában a Kimi rajongókat "divatdrukkernek"?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 20:37
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
43%

Képzeld divatdrukikám régebben a szerelők sem indíthatták újra az autót. De égesd még magad :D Az ilyen hót sötét divatdrukkereken mindig jót nevetek.

2012. aug. 24. 22:47
 22/53 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes. Én közel a 40-hez (F), nagyon bírom Kimit. Már az előző kategóriákban felfigyeltem lehengerlő teljesítményére. 2005-ben majdnem világbajnok lett (2003-ban is, de az más tészta). Aztán 2007-ben egy jó kocsival az is lett.Most visszatért két év kihagyás után és úgy áll az 5. helyen, hogy nem nyert egy futamot sem. Hamilton nyert már mégis szinte együtt állnak. Hibátlanul vezet, Ha jó az autója nagyon is jól kihasználja mind annak, mind a saját magának a képességeit. Magánéleti dolgai nem érdekelnek. Szinte az összes pilóta ilyen. Schumacher is taszított már fel pályabírót, lökött félre operatört. Montoya meg egyenesen elmeháborodott volt. Alonso vérmérséklete szintén érdekes. De ezek ettől még nagyon jó pilóták.

Szóval én nem tartom magam divatdrukkernek, mert bár nem értek sok technikai részlethez, azért az szembetűnő, ha valaki folyamatosan az élbolyban autókázik a verseny végére, lényegében bárhonnan indulva.

Abból kiindulva, hogy magán idejében részegre issza magát, szánalmasnak tartom, mert mindenki azt tesz a szabadidejében, ami jó neki. Aki meggyógyítja a gyermeked, szombaton este viszont meg hulla részeg, attól még nem kiáltod ki divatorvos rajongásnak...

2012. aug. 25. 08:34
 23/53 peti4000 ***** válasza:
67%

Előttem szóló nagyon jót írtál, de van itt néhány csökkent értelmi képességű akik nem tudják mérlegelni ezeket a dolgokat.

Számukra egy pilóta létezik aki istenkirály a többi pilóta meg nem ér semmit... elég ostoba felfogás.

Nekem is Kimi a kedvencem, de attól még látom, hogy nagyon nagy tehetség Vettel, Alonso, Hamilton, Perez, Rosberg és még jónéhány.

2012. aug. 25. 08:42
 24/53 anonim ***** válasza:
82%

peti4000!

Pontosan! Mert mikor futamon vagyok, jó érzés hogy jobbomon egy Hamilton drukker ül, a balomon egy Vettel rajongó ül, én Kimi rajongó vagyok, s mindegy ki nyer, attól még nem esünk egymásnak. Mert elismerem a többi pilóta tehetségét. És akár együtt sörözünk a végén. :)

Persze nyilván vannak divatdrukkerek (ebben a kérdésben hallottam először ezt) de gyerekkoromban Alain Prost-os matricával volt tele mindenem, pedig jószerével azt sem tudtam mit csinál...

2012. aug. 25. 08:51
 25/53 peti4000 ***** válasza:
61%

Így van, nem arról kéne szólnia a dolognak, hogy ha valaki másnak szurkol akkor az mindjárt hülye vagy divatdrukker...

Egyébként egész jól megfogalmaztad ezt a divatdrukker dolgot, ha már értelmezni kéne akkor valami ilyesmire gondolnék én is.

2012. aug. 25. 09:00
 26/53 Pityeeesz ***** válasza:
9%

"Már az előző kategóriákban felfigyeltem lehengerlő teljesítményére."

:D Igen? Azt elárulod nekem ha nem valami gigantikus titok, hogy te hol követted a brit Formula Renault sorozatot 1999-ben és 2000-ben, mert ezek szerint te ott figyeltél fel a tehetségére? :D Csak elárulom, TV nem adta még Angilában sem a futamokat, az újságok sem számoltak be róla, de nagyon hihető hogy te ott figyeltél fel rá :DDDD Divatdruki vagy te is mint vortex khmm peti0000

2012. aug. 25. 09:35
 27/53 peti4000 ***** válasza:
62%

Jézusom, ne használjátok már ezt a divatdruki kifejezést mert iszonyat nevetségesek vagytok :DDD

Ha netán el is múltatok 10 évesek elég jól leplezitek az ilyen kifejezésekkel.

Másrészt internetről újságról egyéb dolgokról biztos nem hallottál. Na akkor elmondom, hogy ezeken a dolgokon sokmindent figyelemmel lehet követni.

Ha néha nem csak ilyen "divatdruki" dolgok után olvasnátok észrevennétek, hogy egész sokoldalú ez a világ, akkor lenne talán józan paraszti eszetek is!

2012. aug. 25. 09:54
 28/53 peti4000 ***** válasza:
72%

Önmagában az is elég nagy ostobaságra enged következtetni, hogy nem vagytok képesek saját meglátásokat vagy véleményeket írni, kizárólag a mások szidásához értetek.

Nagy elmére vall!

2012. aug. 25. 09:58
 29/53 Pityeeesz ***** válasza:
12%
Mi értelme ilyen habzó szájú fanboyoknak bármit is írni? Leírhatod a tényeket ti arra is azt mondjátok hogy hazugság ha az éppen nem arról szól hogy Kimi mekkora király. Most is csak azért írtam mert a kis barátnőd akkora égbekiáltó baromságot írt, hogy muszáj volt reagálnom. Nem azzal van a baj hogy ilyen vagy olyan okokból neki drukkolsz, hanem azzal hogy nem vagytok képesek felfogni, hogy nem ő a legjobb, soha nem volt soha nem is lesz, és azt hogy ő sem hibátlan. Én sok helyre járok ahol F1-es témában lehet olvasgatni és kb minden fórum arról szól hogy a kimifanok magyarázkodnak, hogy miért csak egyszeres VB, hogy világbajnokként miért rúgták ki az F1-ből stb stb. Ha valaki a korának a legjobba mint mondjuk Senna, vagy Schumi, vagy akár Alonso, ott nincs szükség magyarázkodásra. Az eredményeik magukért beszélnek.
2012. aug. 25. 10:14
 30/53 peti4000 ***** válasza:
40%

Szerintem nincs olyan valamire való F1 hírportál amit ne követnék figyelemmel, beleértve az F1 angol hivatalos weblapját is.

Szóval ne papolj a nagy hozzáértésedről! :)

Másodszor: kérlek idézd azon szavaimat, ahol azt ecsetelem, hogy ő a legjobb!

Természetesen annak tartom, mivel ő a kedvencem, de ne is haragudj, ezért kib...ottul nem fogok elnézést kérni tőled. Ne várd el, hogy mindenki annak szurkoljon akinek Te, vagy legalább minimum elismerje, hogy ja, persze én XY drukker vagyok de persze egy balf.sz vagyok, tudnom kéne, hogy nem ő a legjobb, de azért én neki szurkolok...

Nem értem mégis mi járja át az üres fejed mikor ilyeneket írsz.

Mindenkiről lehet jót és rosszat mondani, a különbség az, hogy az ilyen velejéig romlott emberek mint Te is képtelen vagy elismerni, hogy másnak esetleg lehet más a kedvence, és attól még nem "divatdruki" (vagy hívd ahogy akarod), hogy Őt tartja a legjobbnak!!!

Kimi eredményei is magukért beszélnek, és 2010-ben speciel Alonso drukkerei is elég kemény magyarázkodásra szorultak miután Vettel kiénekelte a sajtot a szájából Abu-Dzabiban :)

Nem vagyok az a fajta aki más kárának örül, én annak örültem, hogy Vettel lett VB nem pedig annak, hogy Alonso nem!

Mindössze azért írtam amit írtam, hogy látsd én is tudnék olyan paraszt lenni mint te!

2012. aug. 25. 10:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!