Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » [F1] Miért hívják mostanában...

[F1] Miért hívják mostanában a Kimi rajongókat "divatdrukkernek"?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 20:37
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
8%

Talán mert azok? :)

Gondolj bele miért drukkolnak neki? Vannak a 14 éves kisbukszák akik szerint ő legeslegeslegcukibb a világon, meg vannak azok akik szerint ő minden időklegeslegeslegeslegjobbja mert olyan cuki meg ő akkora arc hogy unott képpel végigflangál a paddockbba néha megborít egy két embert meg aztán elmegy a krimóba ahol csumarészegre issza magát.

Egy szóval mert ez a fajta rajongás irányába nem azért van mert ő F1 pilóta, meg nem azért mert olyan jó, más okokból, kb amiért rajonganak Justin Bieberért. Ő sem tett le semmit az asztalra. Ezért tartják őket jogosan divatdrukkereknek.

2012. aug. 20. 20:49
 2/53 A kérdező kommentje:

Öööö... Már megbocsáss, de...

1.:Ennek az elejét nem igazán értettem a sok egybeírtságtól

2.:Ha a fellökésnél a kislányra célzol, akkor nézd majd meg jobban a videót az anyukája hibája volt :)

3.:És ha én pl. azért szeretem mert F1 pilóta? Akkor most félig meddig az vagyok? vagy mi?

4.:Az ivászat az pedig alap dolog nála, hiszen finn. Ha többször látnánk Kovalainent a dobogón ő is ugyan ezt tenné :)

Ja és ezt kihagytam a bővebben részből.. Bocsánat :) :/

2012. aug. 20. 20:56
 3/53 anonim ***** válasza:
10%

A lényeg annyi hogy nem azért rajonganak érte mert jól versenyez. Ha azon múlna Alonsonak, Schumachernek, Buttonnak, Hamiltonnak 100-szor annyi rajongója lenne.

A fellökdösés meg lehet magyarázni, de ha nekem egy rajongó odanyújt valamit hogy írjam alá nem az a természetes hogy odacsapok mivel belőlük élek, meg nem húzom le a nadrágom és mondom neki hogy előbb nyald ki a seggem és hasonlók.

Ez undorító visszataszító viselkedés, persze tudom ezt ma menőnek szokás nevezni, de attól még egy ritka nagy féreg marad a srác.

Az alkoholizmusát a nemzetiségére fogni meg elég szánalmas. Az egyik nagynéném finn és tapasztalatból mondom hogy egyáltalán nem jellemző az hogy minden hétvégén lerészegednek aztán törnek zúznak meg féregmódjára viselkednek.

2012. aug. 20. 21:03
 4/53 anonim ***** válasza:
87%
Én Kimi miatt nézem F1-et és amikor átment a rallyba akkor azt néztem. Nem tartom magam divatdrukkernek. Ha nem ment jól neki, akkor sem fordultam el tőle és drukkoltam annak, aki élen állt bajnokságban. Egyaránt tetszik a vezetési stílusa, és az egyénisége, hogy nem jó pofizik senkinek. Magát adja, nincs elszállva magától. Attól, hogy neki van élete f1- en kívül is és eljár szórakozni, az miért is baj. Ő is ember nem megteheti.
2012. aug. 20. 21:10
 5/53 anonim ***** válasza:
8%

Ha már betaláltál ide akkor részleteznéd azt hogy mit szeretsz annyira kimi vezetési stílusában? Egyáltalán milyen kimi vezetési stílusa. Mit tartasz az erősségeinek és mikben gyenge?

:)

2012. aug. 20. 21:13
 6/53 anonim ***** válasza:
92%
Hogy milyen a vezetési stílusa? Technikás, gyors versenyzónek tartom. Brilliánsan kezeli az autóját, ezért vezetési stílusa, higgadt és magabiztos. Egyszerűen professzionális.
2012. aug. 20. 21:24
 7/53 anonim ***** válasza:
22%

Na látod kérdező erről van szó (#6)!

Benyögi hogy szereti a vezetési stílusát de azon kívül, hogy általánosságban bedobál néhány jellemzőt, ami minden profi autóversenyzőről elmondható, semmi értelmeset nem tud megfogalmazni.

Ezért divatdrukkerek.

Egy igazi szurkoló a kedvenc versenyzője vezetési stílusáról, az erősségeiről és a GYENGESÉGEIRŐL tele tudna írni sok-sok oldalt.

Ő azon kívül hogy bejön a személyisége, meg cukcsíí egy a versenyzéshez kötődő indokot sem tudott mondani.

Ezért divatdrukker.

2012. aug. 20. 21:33
 8/53 A kérdező kommentje:
Jó én értem, de viszont az első válaszadó azzal indokolta, hogy azért szeretik mert "cukcsi" ahogy ő írta, és nem azért mert pilóta. Tehát... Ha én azért szeretem, mert pilóta akkor félig meddig az vagyok vagy mi? Tehát... Ha én feltudom sorolni, hogy szerintem miért jó pilóta és tudok a gyengeségeiről is írni, akkor én melyik csoportba tartozom?
2012. aug. 20. 21:46
 9/53 anonim ***** válasza:
15%
Engem az keserít el, hogy azt látom, hogy az emberek manapság összekevernek két fogalmat. Kimi nem egyéniség, Kimi egy primitív bunkó. Legalábbis is ezt mutatja. Ne haragudjatok, ha megbántok valakit, de szerintem ilyet beszólni a kamerába, hogy "szarnom kellett", na ez nálam kimeríti a tahóság fogalmát. Oldalakat lehetne ezzel megtölteni.
2012. aug. 21. 07:05
 10/53 anonim ***** válasza:
25%
Nameg a fotóst sem kéne nagy lazán felborítani, mert ő akkora nagy arc. Ő is csak a munkáját végzi, ebből él.. Egyáltalán nem rossz pilóta, de az is már már elkeserítő, hogy Grosjeant szarba sem nézik, mindig csak Kimiről szól minden. Grosjeanes híreknél kb olyan kommentek vannak, hogy hogy néz ki... Ő is nagyon jó pilóta, csak még zöldfülű. Pár éven belül lesz olyan jó, mint Raikkönen, ha nem jobb!
2012. aug. 21. 23:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!