[F1] Miért hívják mostanában a Kimi rajongókat "divatdrukkernek"?
Talán mert azok? :)
Gondolj bele miért drukkolnak neki? Vannak a 14 éves kisbukszák akik szerint ő legeslegeslegcukibb a világon, meg vannak azok akik szerint ő minden időklegeslegeslegeslegjobbja mert olyan cuki meg ő akkora arc hogy unott képpel végigflangál a paddockbba néha megborít egy két embert meg aztán elmegy a krimóba ahol csumarészegre issza magát.
Egy szóval mert ez a fajta rajongás irányába nem azért van mert ő F1 pilóta, meg nem azért mert olyan jó, más okokból, kb amiért rajonganak Justin Bieberért. Ő sem tett le semmit az asztalra. Ezért tartják őket jogosan divatdrukkereknek.
Öööö... Már megbocsáss, de...
1.:Ennek az elejét nem igazán értettem a sok egybeírtságtól
2.:Ha a fellökésnél a kislányra célzol, akkor nézd majd meg jobban a videót az anyukája hibája volt :)
3.:És ha én pl. azért szeretem mert F1 pilóta? Akkor most félig meddig az vagyok? vagy mi?
4.:Az ivászat az pedig alap dolog nála, hiszen finn. Ha többször látnánk Kovalainent a dobogón ő is ugyan ezt tenné :)
Ja és ezt kihagytam a bővebben részből.. Bocsánat :) :/
A lényeg annyi hogy nem azért rajonganak érte mert jól versenyez. Ha azon múlna Alonsonak, Schumachernek, Buttonnak, Hamiltonnak 100-szor annyi rajongója lenne.
A fellökdösés meg lehet magyarázni, de ha nekem egy rajongó odanyújt valamit hogy írjam alá nem az a természetes hogy odacsapok mivel belőlük élek, meg nem húzom le a nadrágom és mondom neki hogy előbb nyald ki a seggem és hasonlók.
Ez undorító visszataszító viselkedés, persze tudom ezt ma menőnek szokás nevezni, de attól még egy ritka nagy féreg marad a srác.
Az alkoholizmusát a nemzetiségére fogni meg elég szánalmas. Az egyik nagynéném finn és tapasztalatból mondom hogy egyáltalán nem jellemző az hogy minden hétvégén lerészegednek aztán törnek zúznak meg féregmódjára viselkednek.
Ha már betaláltál ide akkor részleteznéd azt hogy mit szeretsz annyira kimi vezetési stílusában? Egyáltalán milyen kimi vezetési stílusa. Mit tartasz az erősségeinek és mikben gyenge?
:)
Na látod kérdező erről van szó (#6)!
Benyögi hogy szereti a vezetési stílusát de azon kívül, hogy általánosságban bedobál néhány jellemzőt, ami minden profi autóversenyzőről elmondható, semmi értelmeset nem tud megfogalmazni.
Ezért divatdrukkerek.
Egy igazi szurkoló a kedvenc versenyzője vezetési stílusáról, az erősségeiről és a GYENGESÉGEIRŐL tele tudna írni sok-sok oldalt.
Ő azon kívül hogy bejön a személyisége, meg cukcsíí egy a versenyzéshez kötődő indokot sem tudott mondani.
Ezért divatdrukker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!