Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Már 4 hete gyúrok mit csináljak?

Már 4 hete gyúrok mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 hete folyamatosan súlyzózok és meg is látszik, csak az a baj hogy a csuklóm meg a kar hajlatom úgy szúr meg fáj már mint állat. Az baj ha abbahagyom 1 kis időre? Vagy ne tegyem?

2012. júl. 20. 14:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
jah és hozzátenném hogy télleg jol fejlödnek az izmaim nemtagadás csak aza baj hogy már nembirom és leállok vele csak attol félek ogy igy elfog majd tűnni az izmom amit nagy szenvedéssel összekapartam.
2012. júl. 20. 18:08
 12/19 anonim ***** válasza:

OLVASD EL A K*RVA ALAPISMERETEKET AKKOR MÉG EGYSZER, ÉS ÉRTSD MEG! Ha meg ennyire hülye vagy hogy nem fogod fel hogy a túledzés sem jó akkor égj el elevenen. Én ezt már nembírom...

Mellesleg 4hét alatt aztán annyit szedhettél fel (főleg szar étrendel, mert ahogy elnézlek azt se tudod hogy étrend kéne) hogy tényleg nagy kár lenne ha visszafejlődne...

2012. júl. 20. 18:18
 13/19 A kérdező kommentje:
fehérlye . rengeteg fehérje . állandoan a csirkemellet zabűálom a tojást nyersen meg rendesen iszok hozzá és sok gyümölcsöt mellé. -.- és 54 kg rol felmentem 62 re. és sujzózok fekvőtámaszozok hasprés meg húzockodás. szoval jólhaladok cska a csukloim raakoncátlankodnam megfájdultak a sujzóktol ennyi az egész
2012. júl. 20. 18:28
 14/19 anonim ***** válasza:
tojást szerintem ne nyersen idd, gyümölcs helyett meg rizst egyél.
2012. júl. 20. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
szénhidrát kell sok, persze fehérje is kell. mondom nem tudsz szinte semmit. nem hiszem el hogy 4alatt ennyit fejlődtél. gyümölcs meg nem jó semmire.
2012. júl. 20. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
lábra is edzel amúgy?
2012. júl. 20. 19:13
 17/19 A kérdező kommentje:
reggel elszoktam menni futni de csk bemelegitésből nem tervem 1enlöre még
2012. júl. 20. 21:04
 18/19 A kérdező kommentje:
a testemhez képest a lábaim elég csülkösek. de a melllizmaim kinőttek meg a karom is sokkal nagyobb lett meg hasizmom is alakulgat. am szénhidrát az miben van?
2012. júl. 20. 21:06
 19/19 °:Amigo:° ***** válasza:
Hát ez kész :-DDDD
2012. júl. 21. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!