Már 4 hete gyúrok mit csináljak?
Figyelt kérdés
4 hete folyamatosan súlyzózok és meg is látszik, csak az a baj hogy a csuklóm meg a kar hajlatom úgy szúr meg fáj már mint állat. Az baj ha abbahagyom 1 kis időre? Vagy ne tegyem?2012. júl. 20. 14:15
1/19 anonim válasza:
Ne tedd! Fájjon tovább, az a jó, ha maradandó!!
Hamarosan kiégek...
2/19 anonim válasza:
valószínűleg nem szabályosan hajtod végre a gyakorlatokat. most egy kicsit pihentesd és utána kezd előről. de kis súlyokkal, teljes testes edzést végezz 1-2hónapig még. a folyamatosan meg remélem nem azt jelenti hogy minden nap.
3/19 Zakathol válasza:
4 hete folyamatosan...Azért aludni csak meg szoktál állni nem?
Túledzetted/rosszul hajtottad végre a gyakorlatokat. Az, hogy pihenteted a minimum, de azért ha lehet tanuld meg helyesen végezni a gyakorlatokat, mert utána ugyanúgy fájni fog.
4/19 anonim válasza:
Hogyan eszel? nincs magnézium hiányod? Szedj valami Multivitamint.
Nekem is fájt a csuklóm de amióta szedem a vitamint nem érzem. ( + energikusabb vagyok :D )
5/19 A kérdező kommentje:
hát uyg képzeljétek hogy 1 kezes 10kg os sujzoval edzek és mindennap 2-3 orát de nagyon keményen ahogy arnoldék is tolják :D már volt mikor beis hánytam mert tulságosan megeröltettem magam
2012. júl. 20. 17:06
6/19 anonim válasza:
akkor te tökkelütött ne gondold azt hogy mert ők úgy nyomták neked is azzal kell...tapasztalatból beszélek de már látom a sérülés első jeleit...te tested te életed.
7/19 Zakathol válasza:
Értem, tehát amit csinálsz, az úgy sz@r ahogy van. Így már mindent értek. :D
8/19 anonim válasza:
Jézusom. Olvasd el az alapokat!
9/19 A kérdező kommentje:
ott is ugymondják hogy akkor nő az izom mikor átléped a korlátaid és azal kevéskével amit már épphogyépphogy letudsz nyomni, növekszik az izmod
2012. júl. 20. 18:04
10/19 A kérdező kommentje:
jah és nem izomláz miatt fáj hanem a súly miatt hogy sokszor van a kezemben és a csuklomnak már fáj
2012. júl. 20. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!