Több, mint 4 hónapja kondizok folyamatosan, heti 4-5x lejárok minimum. Nem voltam soha vékony alkat, se dagadt, inkább átlagosnak mondanám. Tömegnövelős edzést nyomok tehát nem szálkásítani akarok. Az étrendet próbálom betartani, hogy minnél több fehérjét tudjak bevinni mindig, viszont eltelt 4 hónap és szinte szart se látok magamon, hogy változtam volna, de még más se mondja... az lehet, hogy csak féltékenység, de én tényleg egy centit nemlátom, hogy nőtt volna-e például a karom. Eddig volt bennem kitartás annak ellenére, h nekem ez is komoly teljesítmény, h ennyi ideje lejárok ilyen rendszerességgel. Lassan lehet abbahagyom, mi a brét tegyek? :S
"ma 18.48, csak írtad, hogy szálkásodik a sok fehérjétől, ami nem igaz így, mert ha sok a ch, akkor nem fog szálkásodni, mert ahhoz kalóriadeficit kell."
Igen,ez így van.
2012. júl. 1. 19:18
53/56 anonim válasza:
Valaki dob nekem pm-be egy jó tömegnövelő edzést? Lehetőleg legyenek illusztrálva a gyakorlatok. Köszi
2012. júl. 1. 20:36
54/56 anonim válasza:
Dobok, de a tömegnövelés is az étrenden alapul.:)
2012. júl. 1. 20:38
55/56 anonim válasza:
Jocceeh leírnád hogy edzel és az étrended? Kíváncsivá tettél.:D
2012. júl. 2. 00:08
56/56 anonim válasza:
"Ha ennyire értesz hozzá, miért nem látod el valami frankó tanáccsal??? miért linkelsz mindenhova? hogy nézegessék más miket ért el a tömegnövelőkkel? más izompacsirták nézegetésével aztán nagyon izmos lesz... minden linket elé raktok és azt sem tudja miből mennyit csináljon, így aztán brutális fejlődés lesz.. de a fehérjét azért tolja be....
nem baj hogy az edzés nem ér semmit"
Érdekes és azokból a linkekből tanultam és fejlődök is mert - most figyelj - BETARTOM :O Minek írja le napi 10x ha ott összeszedetten le van írva??!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!