Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizok, de mi van most már?

Kondizok, de mi van most már?

Figyelt kérdés
Több, mint 4 hónapja kondizok folyamatosan, heti 4-5x lejárok minimum. Nem voltam soha vékony alkat, se dagadt, inkább átlagosnak mondanám. Tömegnövelős edzést nyomok tehát nem szálkásítani akarok. Az étrendet próbálom betartani, hogy minnél több fehérjét tudjak bevinni mindig, viszont eltelt 4 hónap és szinte szart se látok magamon, hogy változtam volna, de még más se mondja... az lehet, hogy csak féltékenység, de én tényleg egy centit nemlátom, hogy nőtt volna-e például a karom. Eddig volt bennem kitartás annak ellenére, h nekem ez is komoly teljesítmény, h ennyi ideje lejárok ilyen rendszerességgel. Lassan lehet abbahagyom, mi a brét tegyek? :S
2012. júl. 1. 17:35
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

Na ácsi, most már sok a hülyeség.

Napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*testtömegkg ch.

Így állítsd be a kaját. Heti 3-4 edzés elég lesz.

Azért linkelünk edzéstervet, mert napi 50 kérdést válaszolok meg, nehéz lenne begépelni mindegyikhez. Egyszerűbb egy jó tervet linkelni. Így is túl sok idő amíg mindent leírok. Oks?

2012. júl. 1. 18:42
 32/56 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, írd már meg hogy szoktál edzeni..
2012. júl. 1. 18:42
 33/56 dirtboy ***** válasza:

kemény edzés kell és megfelelő táplálkozás.

te meg csak azt fújod hogy kemény edzés kell.

oké hogy lenyomja a kemény edzés de az izom a be vitt kajából épül te észlény.

basz hatja a kemény edzését ha nem viszi be a kellő tápanyagokat.

2012. júl. 1. 18:43
 34/56 A kérdező kommentje:
a szénhidráttal szerintem legalábbis nincs baj, csak az edzéssel meg fehérjével
2012. júl. 1. 18:46
 35/56 anonim ***** válasza:

"Montez

Na ácsi, most már sok a hülyeség."

Az előtted lévő vagyok,úgy értettem,hogy magyarul egy rendes tömegnövelő étrendet kövessen.

2012. júl. 1. 18:48
 36/56 A kérdező kommentje:

Hétfő: Bic, tric

Kedd: Váll, csukja

Szerda: Hát

Csütörtök: Mell

Bicepsznél is már a könnyeim jönnek annyira szanaszét barmolom a karomat, de nem látok növekedést. A gyakorlatokkal nincs baj, szoktak segteni a kondisok akik már jó pár éve benne vannak

2012. júl. 1. 18:49
 37/56 anonim ***** válasza:
Akkor bizony meg kell venni azt a csirkemellet és edzés után mehet még protein+gyors ch. Este pedig sovány túró.
2012. júl. 1. 18:51
 38/56 anonim ***** válasza:
ha a gyakorlatokkal nincs baj, biztos hogy a kaja miatt nem fejlődsz. lekéne menni a boltba ha akarsz valamit:) amúgy láb? has?
 39/56 anonim ***** válasza:

láb, ezt a 3 betűt nem látom seholsem :O

jobb lenne valahogy így: hétfő szerda csütörtök szombat

40/56 anonim ***** válasza:
láb hol marad? :)
2012. júl. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!