Több, mint 4 hónapja kondizok folyamatosan, heti 4-5x lejárok minimum. Nem voltam soha vékony alkat, se dagadt, inkább átlagosnak mondanám. Tömegnövelős edzést nyomok tehát nem szálkásítani akarok. Az étrendet próbálom betartani, hogy minnél több fehérjét tudjak bevinni mindig, viszont eltelt 4 hónap és szinte szart se látok magamon, hogy változtam volna, de még más se mondja... az lehet, hogy csak féltékenység, de én tényleg egy centit nemlátom, hogy nőtt volna-e például a karom. Eddig volt bennem kitartás annak ellenére, h nekem ez is komoly teljesítmény, h ennyi ideje lejárok ilyen rendszerességgel. Lassan lehet abbahagyom, mi a brét tegyek? :S
tömegnövelős étrend ami van,nem tömegnövelős edzés.
és méred minden hónapban az egyes izomcsoportokat,hogy valós legyen az összehasonlítási alap?
amúgy meg szerintem itt vérezhetsz el-"Az étrendet próbálom betartani".
vagyis kevés a kaja.
2012. júl. 1. 17:39
2/56 anonim válasza:
heti 4-5??
ne csodálkozzál h nem fejlődesz
2012. júl. 1. 17:39
3/56 anonim válasza:
Étrendet nem próbálni kell hanem betartani. Tömegnövelős edzés nincs. Heti 4-5 pedig abban az esetben sok ha hason kívül más izomcsoportra is heti 1-nél többször edzel.
2012. júl. 1. 17:48
4/56 A kérdező kommentje:
Sokat eszek de nem bírok mindig fehérjét bevinni, ennyi
2012. júl. 1. 17:50
5/56 A kérdező kommentje:
Minden nap más izomra edzek
2012. júl. 1. 17:52
6/56 anonim válasza:
Üdv, Bádibilder!
a heti "4-5" edzére én is azt mondanám hogy sok.. de tényleg.
Lehet úgy érzed hogy menni fog ma emg holnap és az után is sőt, még 4 nap mulva is de az azért van mert nem edzel rendesen, pajti.
én heti 3x edzek de úgy hogy a farkam is szétreped és meg is látszik...
Heti 3 edzést javaslok neked, de az kemény legyen halgass rám.
Az étrendről csak annyit mondanék hogy ne izgulj rá, nem kell minden nap csirkét enni, badarság.
egyél, igyál rendesen..!
ha megvolt a kaja, pia, és a kemény edzés + heti 2nap pihi, lesz látszat is.
2012. júl. 1. 18:02
7/56 A kérdező kommentje:
Na ez tetszett! De akkor hogy osszam be azt a heti legalább 4 edzéstervet?
2012. júl. 1. 18:05
8/56 anonim válasza:
írok neked egy komplett edzéstervet ha kell, minden hülye cikket mellőzve, de mondd meg mit szeretnél növelni ... (tricó, bicó, mell vagy v arányosan minden)(?)
2012. júl. 1. 18:09
9/56 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, főként inkább karra kellene :D
2012. júl. 1. 18:12
10/56 anonim válasza:
Jocceeh, te ne adjál tanácsot ennyi ésszel. Nem úgy van, hogy bele kell tojni a kajálásba. Az a legfontosabb. Komolyan nem értem, hogy tévednek ide ilyen emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!