Több, mint 4 hónapja kondizok folyamatosan, heti 4-5x lejárok minimum. Nem voltam soha vékony alkat, se dagadt, inkább átlagosnak mondanám. Tömegnövelős edzést nyomok tehát nem szálkásítani akarok. Az étrendet próbálom betartani, hogy minnél több fehérjét tudjak bevinni mindig, viszont eltelt 4 hónap és szinte szart se látok magamon, hogy változtam volna, de még más se mondja... az lehet, hogy csak féltékenység, de én tényleg egy centit nemlátom, hogy nőtt volna-e például a karom. Eddig volt bennem kitartás annak ellenére, h nekem ez is komoly teljesítmény, h ennyi ideje lejárok ilyen rendszerességgel. Lassan lehet abbahagyom, mi a brét tegyek? :S
Olvass el egy cikket, haver.. tuti nyerő Montezék szerint, én nem tudom
2012. júl. 1. 18:30
22/56 anonim válasza:
Jocceeh
"nem kell minden nap csirkét enni, badarság.
egyél, igyál rendesen..!"
igazad van, nem kell minden nap fehérje, nem abból épül fel az izomzatunk:)
kérdező neked meg annyit hogy nemtudom hány éves vagy de szerintem egy közértbe letudsz menni vásárolni ha kérsz pénzt a szüleidtől:)
2012. júl. 1. 18:31
23/56 anonim válasza:
Ja, tuti, ezt látatlanban megmondod. Ha még így is lenne, akkor sem értesz hozzá, az kiderült az eddigi sikeres pár sorodból kisgyerek.
Hogy képzeled, hogy idejössz és egyből mindenkire azt mondod, hogy itt senki nem ért hozzá, de te majd megmondod a tutit. Hát szólj már magadra szerencsétlen!!
Itt elég sokan tudnak hasznos tanácsot adni, nem kell egy ilyen májerkodó önjelölt .
2012. júl. 1. 18:31
24/56 anonim válasza:
Jocceeh-nek írtam természetesen, aki szerint csak ő ért hozzá. lol
2012. júl. 1. 18:33
25/56 A kérdező kommentje:
18 Vagyok egyébként és melózok. Bár a szüleimmel élek, de nem fogok most azér kaját venni a boltba. Inkább megveszem belőle a fehérjét, mellé meg kajálok amit birok...
2012. júl. 1. 18:35
26/56 anonim válasza:
ilyen hozáállásal ne csodálkozz ha nem fejlődsz:)
2012. júl. 1. 18:36
27/56 anonim válasza:
Ha ennyire értesz hozzá, miért nem látod el valami frankó tanáccsal??? miért linkelsz mindenhova? hogy nézegessék más miket ért el a tömegnövelőkkel? más izompacsirták nézegetésével aztán nagyon izmos lesz... minden linket elé raktok és azt sem tudja miből mennyit csináljon, így aztán brutális fejlődés lesz.. de a fehérjét azért tolja be....
nem baj hogy az edzés nem ér semmit
2012. júl. 1. 18:37
28/56 anonim válasza:
Pedig a normális étrend a lényeg, a tápkiegek, pedig csak kiegészítők, ez is a nevük. Sz@r kaja mellett nem fogsz velük sokra menni.A szilárd kajákra kell alapozni és azt kiegészíteni.
2012. júl. 1. 18:38
29/56 A kérdező kommentje:
ejjj...
2012. júl. 1. 18:38
30/56 anonim válasza:
Úgy látom a kajáddal van baj.A magas fehérjebeviteltől pont,hogy inkább csak szálkásodni fogsz.Mondjuk azt nem tudom most mennyi ch-t viszel be,de mindenképp olyan étrendet kéne követned,amiben a szénhidrát dominál,a fehérje pedig alacsonyabb szinten van.és elég lesz a heti 3,max.4 edzés is.pihenj többet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!