Kezdő szálkásitó diétában tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
pontosan összeállitani 1 diétát PL: 7:00 zappehely, 9:00 ... stb ! mikor mennyit és mit egyek? Előre is köszi !2012. jún. 30. 11:53
11/27 A kérdező kommentje:
én iagazából nem is fogyni akarok hanem izmosodni csak most 100 kg felett vagyok nemcsak izomba az a nagy helyzet azért leakarnék menni vagy 90 re min. és utána csak súlyzós edzés
2012. jún. 30. 12:39
12/27 A kérdező kommentje:
ja + napi 500 felülés
2012. jún. 30. 12:40
13/27 anonim válasza:
Persze, mindenki izmosodni szeretne, de azt gondolom tudod, hogy szálkásításnál naturálban nem tudsz izmot növelni?
Hasizomgyakorlatokkal nem égetsz semmi zsírt, mivel nincs helyi zsírégetés, elég heti 2-3 hasedzés, pl. hasprés, lábemelés 3*30. Hiába végzel több ezer felülést nem lesz hatással a hasizom feletti zsírra. Erre van a diéta és aerob edzés.
14/27 A kérdező kommentje:
jah értem köszi,majd ha elérem a kivánt sulyt utána akarok izmot növelni
2012. jún. 30. 12:56
15/27 A kérdező kommentje:
sulyzós edzésen kissulyokkal nyomjam?:)
2012. jún. 30. 12:57
16/27 A kérdező kommentje:
185 cm magam vagyok mennyi kb az ideális testsuly?
2012. jún. 30. 13:01
17/27 anonim válasza:
Nem. Nem kell visszavenni a súlyokból edzésen. A kis súllyal való szálkásítás óriási tévhit. Erre sok cikk is van. Maradjanak a nagy súlyok, mert ha visszaveszel, akkor izomvesztés lesz és a kis súllyal kevesebb energiát is használsz fel. Na de itt egy cikk:
18/27 anonim válasza:
Nincs ilyen, a tükör megmondja, hogy jól nézel-e ki, ha nincs testképzavarod, mint mondjuk az anorexiásoknak.
19/27 anonim válasza:
Súlyzós edzésen annyival nyomd amennyivel megbírsz csinálni 6-12ismétlést. Ideális testsúly nincs, addig diétázz ameddig nem azt látod a tükörbe amit szeretnél. Persze ezalatt a zsírmennyiségre gondolok nem arra hogy 100kg tömör izom akarsz lenni és addig diétázz :D
20/27 A kérdező kommentje:
hát mellbe széri 100 kg 10 x az megfelelő?
2012. jún. 30. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!