Mivel tudok segíteni a löttyett fenekemen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok duci, csak sajnos inkább körte alkatom van. Tudom, hogy nincsn helyi fogyás, de csak lehet rajta valahogy segíteni. Pl.: ha csak fenékre edzek sokat? (Rubint Réka)?2012. jún. 21. 09:32
1/6 anonim válasza:
Edzhetsz rá súlyzós guggolással, kitöréssel, lépcsőzéssel, lábemeléssel hátrafelé térdállásból. Ezek a legjobbak, de a zsírt csak szálkásító diétával és a súlyzós edzés mellé végzett aerob edzésekkel tudod csökkenteni, mivel ahogy írtad is, nincs helyi zsírégetés.
2/6 anonim válasza:
Átfogó, hatékony kardióedzés a zsírfelesleg lepucolására + kemény, súlyzós vagy nagyon nehéz saját testsúlyos edzés az izmok keményítésére. A Rubint-féle és egyéb hasonló tornákat hagyd csak a búsba, nem több bohóckodásnál.
3/6 anonim válasza:
Utolsó! Ez azért nagy hülyeség hogy Réka fenék tornái bohóckodás! Egy éve járok heti 5x konditerembe, és fenék gyakorlatokat is mindig végzek nagy súlyokkal meg futok is mindennap, de múlt héten megcsináltam pluszba Réka 20 perc comb és 20 perc fenék gyakorlatát, és másnap iszonyatos izomlázam volt! Szóval hidd el hogy kemény!
4/6 anonim válasza:
Az izomláz minden olyan esetben jelentkezik, amikor szokatlan terhelést kapnak az izmok. Menj el másfél órát hajolgatva krumplit szedni! Ha nem csináltad korábban, garantáltan izomlázad lesz tőle, de remélem nem gondolod, hogy attól izmosodsz is. A Réka-féle alacsony terhelésű, extrém magas ismétlésszámú lábemelgetésekkel meg guggolgatással nem építesz izmot.
6/6 anonim válasza:
Igazából akkor se nagyon, mert azok a lábsúlyok nem valami nehezek. Ha szereted az ilyen jellegű gyakorlatokat, akkor viszont például egy épkézláb össztömegű kézisúlyzót szorítva a térdhajlatodba, négykézláb állva lábemelést hátra, meg azt a "pisilő kutya" lábemelést oldalra végezve egészen hatásos gyakorlatokhoz jutsz.
Viszont szerintem heti ötszöri kemény súlyzózás mellett tényleg nincs szükséged tornára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!