Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogyak le?

Hogyan fogyak le?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

2 hónapja voltam 110KG súlyú és itt elszakadt nálam a cérna.Fele annyit eszek és sokkal többet mozgok. Így azóta körülbelül 6KG-t fogytam, de én ezzel nem vagyok megelégedve. Naponta alig eszek 3x,1 órát biciklizek és fél órát súlyzúzok(1,5-2,5KG).Még is úgyérzem így sosem fogyok le. Egyszerűen nem akarom tönkre tenni magamat mégjobban, szeretnék sovány, átlagos testsúlyú lenni és megerősödni.Amikor eszek, akkor is vagy rizsát 2 sültvírslivel vagy krumplit, levest...

De hízlaló dolgokat szinte már egyáltalán nem.

16/F

2012. ápr. 24. 17:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mit írtam rosszul szerinted? Helyesen írok általában és észrevetted, hogy én még mindig nem írtam rád semmi jelzőt, te pedig megint beszólogatsz?
2012. ápr. 24. 19:23
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem írtál semmi jelzőt de azért el kezdtél kötekedni ,,te biztos jobban tudod :) "
2012. ápr. 24. 19:25
 23/28 dirtboy ***** válasza:

elismerem hogy rossz a helyes írásom az ok de attól te még egy kötekedő okoskodó maradsz.

előbb nézz utána hogy kivel ellenkezel mert a te neved nem ismerem de Montez már kicsit régebb óta benne van a szakmában ahhoz hogy egy kulimájsz itt dumáljon neki.

2012. ápr. 24. 19:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Jól van okos Tóni XD te is nagyon okos lehetsz!
2012. ápr. 24. 20:08
 25/28 dirtboy ***** válasza:

látom nem tudsz magad mellet érvelni inkább beszólogatsz ilyen szarságokat.

erre csak azt tudom mondani hogy nyugodtan szólogass be.

2012. ápr. 24. 20:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Hagyjuk dirtboy, érvek nincsenek, csak beszólások, majd eldönti a kérdező, mit kezd az első vagy a második oldalon leírt információkkal. Én lezártam a magam részéről.
2012. ápr. 24. 20:21
 27/28 kovpet ***** válasza:
Szerintem 2 hónap alatt nem kevés a 6 kiló. Bár nem értek hozzá, de ha gyorsan fogy az ember, az nem jó, nem? Most nem a versenyzők szálkásításáról beszélek, de én is kb egy év alatt fogytam egy tízest (úgy, hogy gyúrtam is, tehát izom meg felment) és szerintem ez így pont jó volt, nem lett pl ronda a bőröm vagy ilyesmi.
2012. ápr. 25. 11:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Minek érveljek ha nagyon buták vagytok?
2012. ápr. 25. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!