14 eves vagyok Lany es 160cm, hogyan fogyak le ballagasra ami 2 honap mulva lessz?
2 hónap alatt 9 kiló nem elképzelhetetlen, ha teszel érte. P90x. Nézz utána. Étrend eléggé jó, folyamatosan enni kell, csak nem mind1, hogy miket, és milyen arányban. Én most tartok 9 kiló minusznál 2,5 hónap alatt...
Ha napi 1-1,5 órát tudsz tornázni, és meg tudod csinálni az étrendet mellé, akkor le fogsz fogyni 2 hónap alatt (és ez nem fogyaszt, hanem alakformál) eléggé sokat... És szerintem utána annyira bele fogsz szeretni, hogy folytatod a kaja részét és a tornát is :)
13:22 ...orvostanhallgatóként tökéleteseket írt.
1 hét 1 kiló az egészséges.
2 hónap=8 hét
8 hét 8 kiló:)
a komoly diéta tudod miről szól?
sok fehérjéről, rengeteg zöldségről, é csökkentett szénhidráttartalomról. tudod mi a káros egy fejlődésben lévő szervezetnek? ha egész nap chipset zabál, csseszed!
28 éves "gyerek" vagyok... Valószínűleg 14 évesen azért túlsúlyos az ember, mert 1: nem mozog 2: szemét kajákat eszik...
Nem kell feltétlen p90x-et tolni (amúgy meg a heti 2,5 súlyzós edzés nem minden napi kőkemény súlyzózás szerintem :)), de ha elkezd 14 évesen tudatosan kajálni, és mondjuk kóla helyett tejet iszik, disznó helyett több csirkét eszik, és mekis sültkrumpli helyett zöldséget meg teljeskiőrlésű dolgokat eszik, és rendszeresen el kezd mozogni, azt szerintem a fejlődésben lévő szervezete is tolerálni fogja... Nem utolsó sorban magán is fogja látni a változást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!