17 eves lany vagyok. :D es 169 cm es 66 kg . :D mit tegyek h hasbol es csipobol tobbet fogyak?
Leginkább kardio edzéseket kéne végezned nem súlyzósokat.
A súlyzózás, már inkább erősítés feszesítés.Én jobban ajánlanám a futást a kerékpározást (ha van a terembe ahova jársz) gondolom van.Ami jobban megmozgat hogy minél több kalóriát égess el.Fontos az evés is,próbálj meg olyan ételeket enni amibe amibe sok a fehérje kevés a zsír és a cukor! Jól mondtad mindenből enni kell persze mértékkel.Akkor is ha édességet eszel akkor reggel edd hogy a szervezeted felhasználja aznap és nem raktározza el.Vannak ilyen fitness órák is meg zumba is ha jól tudom.Olvass utána hogy különböző mozgásokkal mennyi kalóriát égetsz és meglátod a súlyzózásnál lesz több mozgási forma amivel többet égetsz majd.Jah és hasból meg csipből fogyni ilyen nincs, ha fogysz akk egész testből fogsz területi fogás nincs szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!