Puffasztot rizst eszem és naponta eljárok futni no meg 6után nem eszem ezzel elérhetem hogy fogyak?
szia
Én is fogyózok 1 és fél hónap alatt 8kg-t fogytam. Abonettre szavazok mint puffasztott rizsre....az hogy 6 után nem eszel butaság...Lefekvés előtt 2 órával nem szabad enni!
Hát, tényleg van miből, de nem azzal a xar hungarocellel, hanem életmódváltással.
kutyussal sétálj sokat, ha van, ha nincs akkor nélküle gyalogolj a suliba és vissza. Csak annyit egyél, de normális kaját, ne ilyen xarokat, amennyit éppen megeszel, sose többet.
Maradjunk inkább az 52 kilónál.
Hogy érted, hogy "puffasztott rizst eszel"? Csak azt? Mert az őrültség. Vagy kenyér helyett? Akkor se egyértelmű a siker, mert ha cukrot meg zsírt eszel, akkor sem fogysz le.
mindennek a kulcsa a mennyiség. én puffasztott rizset tolok ha tömegelek és ha fogyózok akkor is... egész nap azt eszed? egy csomag 345 kcal amit én tolok. nem vészes meg lehet enni 4 csomaggal egész nap vagy 5 el is akár ha van elég mozgás és a kcal igényed alatt maradsz...
hogy fehérje vitamin esszenciális aminosavak és nélkülözhetetlen zsírok hogy kerülnek a szervezetedbe azt végülis sz@rd le. minekaz...
chipsel is lehet fogyózni ha nem léped túl az energiaszükségleted. más kérdés hogy nem túl egészséges és célravezető mert a szervezetednek elég sokfajta tápanyagra van szüksége és komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki, de ezek ne hassanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!