15 éves lány vagyok és 48kiló,160cm derék-66cm csipő-79 :// melböségl :-76cm Mennyit kéne fogyak csipő és has és derék tályékáról h ideális és szép lapos hasam legyen? Ezzel az az edzés tervel mennyi idő alatt menne le a felesleges kilók?
hétfőn :- 55perc zsírégető torna,55p Cardió Kickbox, és még 1 óra kondi
Kedd:- 15p has expressz, 1óra Aqua Zumba,1óra kondi
Szerda:- 15p has expressz,55p Cardió Kickbox, 1óra kondi
CSütörtök:- 15p has expressz, 1 óra kondi
Péntek:- 15p has expressz, 1óra kondi,
Előre megszabott étrenddel
Szombat.- 55p zsírégető steep,15p has expressz, 1óra kondi,
Emelgess egy helyesírási tankönyvet, és tanulmányozd sűrűn!
Amúgy hova a szarba akarsz fogyni a semmiből?!
Ahhaam a semmiből ?? mert végülis nem a te hasadon van felesleg -_-""...de bocs te jobban tudod h, h nézek ki -_-"
És értelmes válaszokat kérnék a hülyeségre nem vagyok kiváncsii !!!
"Ahhaam a semmiből ?? mert végülis nem a te hasadon van felesleg -_-""
Ebben tévedsz plázacicus RAJTAM VALÓBAN VAN FELESLEG, 175 cm-hez 110 kg. vagyok, de leszarom, a páromnak megfelel.
Kicsi háj van rajtad, azt könnyen lelehet adni,ha kitartó vagy. Amit írtál az jó lehet.
Nekem is 66cm kb a derékbőségem, nekem is van rajtam háj.
175cm/110 kilósnak meg üzenem, hiába vagy magas, ha hozzá debella vagy. Mi nem a pasiknak akarunk megfelelni, hanem magunknak.
"175cm/110 kilósnak meg üzenem, hiába vagy magas, ha hozzá debella vagy"
Nem debella vagyok, hanem dagadt, ezért írtam, hogy rajtam valóban van felesleg, de nem zavar.
Nme fogyhatsz, ha 48 kiló vagy, mert meghalsz. Csinálj felüléseket, edzz, és egyél tápláló ételeket!
Ne csinál zsírégetőt, mert neked nem szabad. Amit látsz, az nem háj, hanme a beleid. Ha nem akarod látni, híznod és erősödnöd kell. Ha nem értessz velem egyet, akkor ez lelki baj, amiben pszichiáter segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!