Ideális a 158cm-es a 80-as derék,90-es csípő és 97-es mellbőség?
Én azokat már gebének hívom, nem is hiszem el, hogy a férfiak többségének az tetszik.
Nem szeretnék nagyon vékony lenni, inkább teltkarcsú. Talán a csípőm megmaradhatna kábé ennyinek, azzal végül is nincs gondom, hanem inkább a derékbőség a sok. Abból kéne lefaragnom legalább 80-ra. De sajnos pont ez a része nem ment soha. Sajnos elég valószínű, hogy genetikailag nagy hasam van, mert középiskola első osztályáig gebe voltam. Ezt úgy kell érteni, hogy körülbelül a 155-158-as magassághoz elértem a 38kg-ot és mégis volt akkor is hasam. De persze mindenki csak akkor hitte el, mikor megmutattam.:D
Szerencsére a páromnak nem gond, hogy van hasam, inkább engem zavar.
Biztos, hogy 59 kg vagy? Végülis a magasságod miatt lehetnek ekkora méreteid.
Viszonyításképpen: én 176 cm 68 cm derék 86 mell és 92 csípő.
De ha arányosan nézel ki, akkor olya mind1 mennyi cm. Ha egy helyyre korlátozódna pl csípő, akkor már nem lenne túl okés.
szerintem ha a mellbőséged 105 cm a mell alatti 70cm lenne a derekad meg mondjuk 75 cm akkor ideális lennél
szóval próbáld meg átcsoportosítani a melledbe felesleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!