Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ideális mellbőség?
Nekem 88-89cm a mellbőségem és 75 B-s melltartót hordok.
Sokan mondták, hogy nagy a cs*csöm.
szerintetek ez nagy méret?
Mi a kicsi és mennyi körfogattól nagy?
Nektek mekkora van, és nagynak/kicsinek tartjátok?
köszi mindenkinek!
Hát nem tudom, nekem is 75B a melltartó méretem, de még soha nem mondták, hogy nagy lenne...Igaz, azt sem hogy kicsi. :D
Habár én kicsinek látom, de vannak nálam deszkábbak is, és ugyanúgy vannak nagyobb méretűek is. Szerintem ez átlagos, közepes lehet.
Amúgy olyan, hogy ideális olyan nincs. Függ attól, hogy milyen magas a lány, vagy hogy mennyire húsos...
88-89 cm mell-csípő
64cm a derék és 164cm magas vagyok.
Lehet, hogy ezzel a magassággal már nagy cs*csnek számítana?
Nagyjából fedi a korábban leírtak azt, mait én is gondolok. Amúgy meg teljesen normális méreted van, arról te nem tehetsz, hogy veled bőkezű volt a sors. ;) (Ha én még egyszer hordhatnék 75B-s melltartót, mint amikor tinilány voltam, összecsapnám a kezem, szóval ne aggódj. =) )
(Amúgy saját méret 85C. kívánom, hogy sose kelljen ekkora melltartót venned, én a hajam tépem tőle.)
Már ne haragudj: a B-s méret nem nagy!
Az A a minimális,
A B a kicsi,
A C az átlagos (a legtöbb nőnek ekkora van),
A D-től kezdődik a nagy.
...
De van még J-s méret is!
Ha a te méreted nagy, akkor a J-s méret mekkora? Horrorisztikus?
Aki azt mondja, hogy a tied nagy, annak valószínűleg hátsó szándéka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!