Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ideális ebben az esetben az első szeretkezés?
Kb. fél éve ismerkedünk egy sráccal, nem indult úgy, hogy egyértelműen közölte volna a szándékait. Most ott tartunk, hogy már végre átölel, megcsókol.
Nem akarom elsietni a dolgot, de őrülten kívánom minden érintésnél.
Azt sem akarom, hogy elsiessük. Az első párommal 1,5 hónap után (ennyi ideje voltunk együtt) szerelmeskedtünk.
Ebben az esteben más a helyzet, ez a fiú nagyon sokat udvarolt nekem. Nagyon szépen, lassan haladt. Szóval, vannak még igazi lovagok, pedig csak 30 éves. :)
A "gigolo" vagyok;) csak hulyeskedtem, na egyreszt nem feltetlenul "gyerekek"!! 21 eves vagyok, legiutaskiserokent dolgozom, 3 eve komoly kapcsolatom van. Nemhiszem, hogy ez "gyerekes".
A te dolgoddal kapcsolatban annyit, hogy ha szereted, o is szeret, akkor fekudj le vele, nem az szamit, hogy mar X ideje egyutt vagytok, vagy nem....
ma 15:25!
A mai 30éves férfiak még gyerekek?:D Jézusom, akkor engem minek tartasz? Mert én nem tartom magam gyereknek, sőt... 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!