Fiúk, lányok! Nektek milyen volt az első szeretkezés?
1:19l,19f
2:én vagyok a lány,szal egy kicsit fájt,de ezt leszámítva örültem,hogy vele lehetek
3:igen
4:1év
1: Nem volt még /21F
2: Mégis mi közöd lenne hozzá?
16 eves fiú vagyok. a balatonon voltam sátorozni barátokkal. úgy volt, hogy mindenki lemegy fürdeni, de összeszemeztem 1 lánnyal, és mindketten otthon maradtunk. tudni kell, hogy előtte nem ismertük egymást, de kezdettől fogva vibralt köztünk a levegő. amint elmentek, egyből egymás karjába ugrottunk, csokokkal halmoztam el. bementünk a sátramba, folytattuk a smarolast, majd ugy kielegitett oralisan, hogy ketté állt a fülem xD. aztán ujjal elkezdtem izgatni, majd megkérdeztem, hogy készen áll-e? mondta, hogy igen, úgyhogy föléhajoltam, és behatoltam. ő is szűz volt még, úgyhogy nagyon lassan csináltam,és mindig kérdeztem, hogy fáj-e vagy hagyjam-e abba. utána szeretkeztunk és hatalmasat élveztem. nagyon jó volt, ő is élvezte. sajnos messze lakik tőlem, úgyhogy nem járhatunk. de tartjuk a kapcsolatot. remélem nem szeretek bele, mert nagyon hiányozna.
sok sikert kívánok mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!