Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, lányok! Nektek milyen...

Fiúk, lányok! Nektek milyen volt az első szeretkezés?

Figyelt kérdés
Úgyértem Hány évesek voltatok? Mit éreztetek? Együtt vagytoke még vele? Mennyi idő után feküdtetek le vele? Részletek.:)
2011. aug. 7. 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Mivel nem volt még, azt bárkinek megmondom.

De mellette kérdeztem én tőled. Hogy mi a kérdésed alapja?

2011. aug. 7. 17:43
 12/16 anonim válasza:
56%

Hogy öszinte legyek hozzád,ez egy nagyon jo kérdés.

Én 14 éves voltam,a pasim meg 15.Korban közeliek vagyunk,

3 éve együtt vagyunk,és kb.3 honap ismerkedés utándöntöttem én ugy hogy le akarok fekudni a pasimmal.Ö is szüz volt,én is szüz voltam.Felmentem hozzá,kicsit csábitgattam,nem volt nehéz dolgom,és megtörtént.azota is egyutt vagyunk ennek hamarosan 3éve....ö nagyon izgult,persze én is.és csak harmadik nekifutásbol

sikerült elvennie a szüzessegem.de jo volt mert szerettem öt,és most is szeretem,és bár ö ugy tudja hogy én más fiuval is voltam mert volt kb 5 hét szünetünk,hogy szorakozhassunk és hogy probaljunkki másokat is hogy nem jobb ugy mert tul erössen ragaszkodunk egymáshoz és még tul fiatalok vagyunk,szoval,Ö ugy tudja hogy mással is lefeküdtem,közben,nekem Ö volt az elsö és remélem az utolso is.megjegyzem Ö nem volt más lánnyal.Az én vélemenyem hogy nagyon meg kell válogatni a szemelyeket.és űgyelnűnk kell arra hogykivel fekszűnk le elöszö.

2011. aug. 7. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:

"és csak harmadik nekifutásbol

sikerült elvennie a szüzessegem" Mert első kettőre mi történt?

2011. aug. 7. 20:18
 14/16 anonim válasza:
100%
szüzességet elvenni csak nekifutásból lehet. elofordul, hogy az ember melléfut és méterekkel elvéti a célt. xD
2011. aug. 7. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

a 22. születésnapomon történt, naná hogy jó volt, azóta is együtt vagyunk, akkor több mint 9 hónapja voltunk együtt már

22/f

2011. aug. 7. 23:21
 16/16 anonim válasza:
26%

egy jó nagy kövér néger f@sz a seggembe

23/F

2011. okt. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!