Fiúk, lányok! Nektek milyen volt az első szeretkezés?
Mivel nem volt még, azt bárkinek megmondom.
De mellette kérdeztem én tőled. Hogy mi a kérdésed alapja?
Hogy öszinte legyek hozzád,ez egy nagyon jo kérdés.
Én 14 éves voltam,a pasim meg 15.Korban közeliek vagyunk,
3 éve együtt vagyunk,és kb.3 honap ismerkedés utándöntöttem én ugy hogy le akarok fekudni a pasimmal.Ö is szüz volt,én is szüz voltam.Felmentem hozzá,kicsit csábitgattam,nem volt nehéz dolgom,és megtörtént.azota is egyutt vagyunk ennek hamarosan 3éve....ö nagyon izgult,persze én is.és csak harmadik nekifutásbol
sikerült elvennie a szüzessegem.de jo volt mert szerettem öt,és most is szeretem,és bár ö ugy tudja hogy én más fiuval is voltam mert volt kb 5 hét szünetünk,hogy szorakozhassunk és hogy probaljunkki másokat is hogy nem jobb ugy mert tul erössen ragaszkodunk egymáshoz és még tul fiatalok vagyunk,szoval,Ö ugy tudja hogy mással is lefeküdtem,közben,nekem Ö volt az elsö és remélem az utolso is.megjegyzem Ö nem volt más lánnyal.Az én vélemenyem hogy nagyon meg kell válogatni a szemelyeket.és űgyelnűnk kell arra hogykivel fekszűnk le elöszö.
"és csak harmadik nekifutásbol
sikerült elvennie a szüzessegem" Mert első kettőre mi történt?
a 22. születésnapomon történt, naná hogy jó volt, azóta is együtt vagyunk, akkor több mint 9 hónapja voltunk együtt már
22/f
egy jó nagy kövér néger f@sz a seggembe
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!