Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ideális ebben az esetben az első szeretkezés?
Kb. fél éve ismerkedünk egy sráccal, nem indult úgy, hogy egyértelműen közölte volna a szándékait. Most ott tartunk, hogy már végre átölel, megcsókol.
Nem akarom elsietni a dolgot, de őrülten kívánom minden érintésnél.
Azt sem akarom, hogy elsiessük. Az első párommal 1,5 hónap után (ennyi ideje voltunk együtt) szerelmeskedtünk.
Ebben az esteben más a helyzet, ez a fiú nagyon sokat udvarolt nekem. Nagyon szépen, lassan haladt. Szóval, vannak még igazi lovagok, pedig csak 30 éves. :)
15:48,
A sokáig tartó udvarlásra gondolsz? Fantasztikus, még nem láttam ilyen férfit soha, végre...
Attól függ, hogy mit értünk sokáig tartó udvarlás alatt.
Ha azt, hogy nem az ágyban kötünk ki 1hét alatt, de jól érezzük együtt magunkat, szeretjük egymást stb. Az teljesen rendben van és én ezt tartom normálisnak. De, ha úgy érted, hogy a lány játssza a jégkirálynőt és nekem szinte a talpát kell nyalnom, hogy a kedvében járhassak... akkor az nem oké.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!