165 centihez mik az ideális méretek (nemcsak súly)? Csípő, has, derék, fenék stb.
Szeretnék bomba alakot, de ahhoz ki kell tűznöm egy célt. Könnyebb lenne ha tudnám mérni a centiket :)
Most 61 kg vagyok :(
21L
Ez komoly? :O
A 103 centi óriási nekem. :)
Ez valahol ízlés kérdése is, kinek mi jön be, mármint a fiúk ízlése sem egyforma, van aki a vékonyabb, és van aki a kicsit teltebb idomokat keresi.
Ami gyakorlatilag tény, hogy a derekad legyen a csípődnek 70 %-a, ez az arány lényegében mindnekinek be fog jönni. Ez volt az arányuk a 20-30-as évek szépségversenyzőinek, és a mai, karcsúbb jócsajoknak is (a modellek nem tartoznak közéjük, ők gebék).
Pár kilót kell csak szerintem leadnod, no persze már pont az pár kiló lesz a legnehezebb. VÁltozatos sportolás, kicsit odafigyelni a kalóriákra, és kész. De ezekre szükséged lesz, pont ilyesmitájt (21 évesen) szokott elszaladni az emberrel a kiló.
Nekem mondod? Pár éve még beutalt az iskolaorvos, mert az éves állapotfelmérésen "alultápláltnak" talált...aztán érettségi után kimentem külföldre 1 évre, és ott a kultúrsokkal járó stresszt evésbe fojtottam, és míg azelőtt a heti 3 tesióra bőven elég volt, itt a nulla mozgás hiánya egyből megérződött :(
Most elkezdtem futni, odafigyelek az étkezésemre, nem látszik rajtam a túlsúly, de engem nagyon zavar :(
Ahogy az előző írta, a 0,7-es derék-csípő arány a legideálisabb.
Mondjuk 100-70-100-as méretek. De van, akinek alkatilag, genetikailag sose lesz ilyen alakja, ezért a mostani adataidhoz mérten tűzd ki a célt, mert nem vagyunk egyformák sajnos.
Nekem sincs meg ez az arány, én is 165 cm vagyok egyébként, de nálad nehezebb...
csípő: max. 92 centi
derék: max. 70 centi
cici: amekkorával megáldott a sors
Közben megmértem magam, jelenleg 90-79-95 (m-d-cs), siralmas, de küzdeni fogok. :)
Köszönöm mindenkinek a választ, jöhetnek még!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!