Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy erősödjek meg?

Hogy erősödjek meg?

Figyelt kérdés
hogy erősödjek meg? van 2 4kg-os sulyzom nyáron edzettem egész nyáron hogy többet ne verjenek el! és csináltam minden nap 5 21-est 4kg-ossal 100-at rendesen nyomtam vele 100 fekvőtámasz 100 felülés na szoval naon sokat erősödtem én vok a 2. legerősebb az osztályba de a legerősebb mindig felhúzza az agyam és még nem mek kondiba addig a leg izzasztobb gyakorlatok kénének de naon meg kell erösödnöm olyat keresek ami naon brutál kifáradok tőle am 14-éves vok csak gyorsan akarok erösödni ezt hogy érjem el????????????? nekem minden jo csak minimum legyen olyan kemény amit leirtam h mit edzettem a nyáron!!!!!!!!!!!!! olyat adjatok amitől brutál leszek év végéig onnastol kondi de még odakint van kcsitengely 15-kg azzal is szoktam ha valaki tud valami jjo naon brutál edzési modszert az kérem segitsen és h érjem el a 32cm-es kart?
2012. márc. 7. 14:57
1 2
 11/17 Rezk0o ***** válasza:
Endrétöl kell megkérdezni és jólenne ha nkem is linkelne egy odlalt ahol ez az okosság levolt írva
2012. márc. 8. 12:06
 12/17 A kérdező kommentje:
hát muszáj mert különben megöli a dudva :D
2012. márc. 8. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó rendben lehet,hogy marhaságot írtam, nekem ezt mondták...De megmondhatnád, hogy a való életben gerincsérvet csináló módon, mikor kell 200kg-al a nyakamban pattogni mint a kecskeszarnak a deszkán? Majd biztos teherautó motor kiemelőset játszom..
2012. márc. 8. 15:11
 14/17 Rezk0o ***** válasza:
Legközelebb ne hallgass rájuk. Nemtudok rá példát mondani mikor lesz rá szükségem, hogy 200 kg-vel guggoljak a termen kívül, hozzáteszem nemtudok 200kg-vel guggolni, denem is azért csinálom hanem mert nekem eza hobbim és inkább ebbe ölöm a lóvét mint a bebaszós hétvégékre amiket 25-30euró alatt nem nagyon úszok emg
2012. márc. 8. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:
vegyél 8 millió forintért egy egyetemes esztergagépet, és onnantól kezdve szinte bármit meg tudsz csinálni, csak legyen hozzá alapanyagod, meg szerszámod.
2012. márc. 8. 17:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Jó.De nekem nem tellik ilyen hülyeségekre. Abból egy életnyi kondibérletet veszek xD
2013. márc. 19. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Az izmot úgy tudod növelni, hogy kis súlyal többet csinálsz, vagy nagy súlyal kevesebbet. Azaz piramis szerűen kell csinálni a súlyal.

Fel raksz a rúdra például 30 kilót, akkor csinálsz 10 nyomást, ha felraksz 35 kilót, akkor 8 nyomást, és így tovább... De utánna olvashatsz a neten.

Ha nem akarsz konditerembe járni, akkor a saját testsúlyodat, magadat kell használnod, hogy fejlődj. Igaz, hogy ha komolyan akarsz fejlődni, az is nagyon hosszú idő. De ha súlyos nélküli edzést akarsz, akkor az ún. Fegyenc edzést kell segítségül hívnod, amit ingyen megúszol. Ezzel a módszerrel tudsz a leggyorsabban, és legjobban megizmosodni, és erősödni.

Jártam kondi terembe jó hosszú ideig, de én ezt ajánlom.

A táplálkozás a legfontosabb része a testépítésnek.

Meg kell lennie a napi Fehérjének, Szénhidrátnak... naponta.

Pihenőnapokat is kellenek, hogy az izmok regenelálódjanak.

De én is a tanyai módszerhez állok. Ha eljönnél egy hétre hozzám, akkor többet nem kívánkoznál kimenni a tanyára.

Egy jó paraszt sokkal többet tud, mint egy kondis. Egy paraszt túltenné az egész izomagyat.

Pár link a fegyencedzésről :

(( [link] ))

(( [link] ))

2013. máj. 1. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!