Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy erősödjek meg?

Hogy erősödjek meg?

Figyelt kérdés
hogy erősödjek meg? van 2 4kg-os sulyzom nyáron edzettem egész nyáron hogy többet ne verjenek el! és csináltam minden nap 5 21-est 4kg-ossal 100-at rendesen nyomtam vele 100 fekvőtámasz 100 felülés na szoval naon sokat erősödtem én vok a 2. legerősebb az osztályba de a legerősebb mindig felhúzza az agyam és még nem mek kondiba addig a leg izzasztobb gyakorlatok kénének de naon meg kell erösödnöm olyat keresek ami naon brutál kifáradok tőle am 14-éves vok csak gyorsan akarok erösödni ezt hogy érjem el????????????? nekem minden jo csak minimum legyen olyan kemény amit leirtam h mit edzettem a nyáron!!!!!!!!!!!!! olyat adjatok amitől brutál leszek év végéig onnastol kondi de még odakint van kcsitengely 15-kg azzal is szoktam ha valaki tud valami jjo naon brutál edzési modszert az kérem segitsen és h érjem el a 32cm-es kart?
2012. márc. 7. 14:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%

Ájj le pajti! Döntsd el, hogy fogyni akarsz vagy izomméretet növelni, ha fogyni akarsz akkor kell kis súllyal nagyon sokat nyomni, ha izmot akarsz növelni akkor kell nagy súllyal keveset nyomni. Kell egy edzésterv ami egy profinak heti 5 alkalom, kezdőnek elég 3 is. Pihenni is kell, hogy regenerálódjanak az izmok. Naponta 1 izomcsoportra dolgozunk tömegnövelésnél, lehetőleg a legjobban megterhelve különböző gyakorlatok végzésével.

Menj el terembe és ott kioktatnak én nem írok mert a testépítésnek külön Bibliája van, és napestig üthetném a betűket. Ha nagyon gyors fejlődést akarsz, akkor lődd megad szteroiddal és készülj rá, hogy ha abbahagyod a gyúrás 2 hét és olyan szottyadt tested lesz, hogy sírva fakadsz. HA szer nélkül komolyan edzesz, fogyózol akkor 3 hónap alatt takarosan felfejlődsz. Ha szer nélkül tömeget növelsz akkor min 3-4 év amire komoly változás lesz, ez az izom viszont nem tűnik el mint a szerekkel felpumpált test. Én naponta megeszek egy nagy adag szalonnát, kolbászt hagymát stb. fölkapálom a kertet, gereblyézek dolgozgatok oszt tojok a testemre, voltam én is konditermes majom de az önsanyargató marhaéletmód elmúlt!

2012. márc. 7. 15:39
 2/17 Rezk0o ***** válasza:

"ha fogyni akarsz akkor kell kis súllyal nagyon sokat nyomni" Ha fogalmad nincs az egészröl minek okoskodsz?

Azt az önsanyargatót marhaéletmódot nevezik egészséges életmódnak :)

2012. márc. 7. 16:42
 3/17 A kérdező kommentje:
én izmot akarok de otthoni edzéssel majd nyáron kondiba mek de hiznom is kell igaz h jo sulyba vok de azért még hizhatok am énis közben végzem a paraszt munkákat most házépitésben segitek :D de am ha minden nap edzek ahogy szoktam az ártalmas is lehet????????????????????????????????
2012. márc. 7. 17:41
 4/17 anonim ***** válasza:
9%
Nem okoskodom. Jártam konditerembe én is, és nagy állat kottások mondták, másrészt minden konditermes oldalon így van fenn. Egészséges életmód mi az 300-évig terráriumban akarsz élni vagy mi? Fogalmad nincs a jólétről, meg az erőnlétről hülyegyerek. Lehívnálak ide vidékre kapálni, szántást rendezni, a seggedbe dughatnád az összes konditermedet... Egyrészt mert olyan hülye az összes kondtiremes majom, hogy egy almafát nem tudna megmetszeni, másrészt meg meg nézném én a súlyemelgetők fejét amikor napi 12-órán keresztül veti a vályogot, meg tűző napsütésben kapál, akkor aztán nyöghetne olyanokat, hogy még a túlsó faluban is halják.... De ezek az emberek ezt nem érthetik...Most is biztos fel vannak háborodva... pedig ha végignéznének magukon látnák, hogy valóban, minden szavam igaz...
2012. márc. 7. 18:08
 5/17 Rezk0o ***** válasza:

Kérdezö: Csinálj salyát testsúlyos edzést, egy nap pihit azért tartsál! Aztán inkább jövönyáron kezdj nagy súlyokkal dolgozni!

Válaszoló: fogd fel, hogy ez egy tévhit, hogy magas ismétleses bicepszezéstöl majd szálkásodik a felkarod! Ez nem igaz, rossz helytelen! Ha mutatsz nekem egy olyan testépítö oldalt ahol ez van levan írva akkor soha többet nem megyek konditerembe. Ha valaki szálkásodni akar annak ez a "titka": aerob, súlyzós edzés és szálkásító diéta

Én elhiszem, hogy kemény vagy meg 12órában bírsz kapálni, de valyon mekkora súllyal tudsz guggolni?

2012. márc. 7. 19:16
 6/17 Rezk0o ***** válasza:
Ja és ezt a terráriumos dolgot magyarázd el légyszíves, mert nem vágom
2012. márc. 7. 19:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

Szijasztok. Nekm is pont ez a problemám h nem tok gyorsan fejlődni pedig brutál sokat eszek sé edzek is minden nap.

Reggelire megeszek fél kilo kenyeret és iszok tejet, de am azt is sokat. Délbe főzelék zöldségek, de full természetest mert itthon termeljük és szokok enni mellé szalonnát vagy kalbászt is. Este meg kirámolom a tyúkólat és 15-20 tojást döntök le a torkomon. Szal tényleg brutál sokkat eszk.

Az edzésem meg olyan szokott lenni, hogy befexek a platós ifa alá megtámasztom lábbal és kinyomom 5 50-est. Utánna felkapálom a kiskertet és megmeccek egy gesztenyefát! Van hogy plusznak még a lámpavasra is felhúzóckodok 100at.

Én nem értem hogy mirejó az a sok mű edzés a kondiba én is csináltam csak hogy tugyátok de nincs értelme amúgyse pedig csináltam. Én a kombány erejében hiszek és a parasztmunkában.

2012. márc. 7. 20:30
 8/17 A kérdező kommentje:
a 3/7-esnek igaza van egyik ismeösöm kondizik és nem bir annyi paraszt munkát mint én én naon birom a munkát most is egész nap vályogot pakolok vetettem 10kg borsot azt kapálni meg minden szar. de én nem azért akarok kondiba menni mert hogy olyan erős legyek h mindent megcsináljak én csak verekedésre akarom használni mert arra jo de közbe csdinálom a paraszt munkát is!! :)
2012. márc. 8. 06:46
 9/17 A kérdező kommentje:
3/8
2012. márc. 8. 06:47
 10/17 anonim ***** válasza:
a borsot kapálni kell?
2012. márc. 8. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!