Hogy erősödjek meg?
Ájj le pajti! Döntsd el, hogy fogyni akarsz vagy izomméretet növelni, ha fogyni akarsz akkor kell kis súllyal nagyon sokat nyomni, ha izmot akarsz növelni akkor kell nagy súllyal keveset nyomni. Kell egy edzésterv ami egy profinak heti 5 alkalom, kezdőnek elég 3 is. Pihenni is kell, hogy regenerálódjanak az izmok. Naponta 1 izomcsoportra dolgozunk tömegnövelésnél, lehetőleg a legjobban megterhelve különböző gyakorlatok végzésével.
Menj el terembe és ott kioktatnak én nem írok mert a testépítésnek külön Bibliája van, és napestig üthetném a betűket. Ha nagyon gyors fejlődést akarsz, akkor lődd megad szteroiddal és készülj rá, hogy ha abbahagyod a gyúrás 2 hét és olyan szottyadt tested lesz, hogy sírva fakadsz. HA szer nélkül komolyan edzesz, fogyózol akkor 3 hónap alatt takarosan felfejlődsz. Ha szer nélkül tömeget növelsz akkor min 3-4 év amire komoly változás lesz, ez az izom viszont nem tűnik el mint a szerekkel felpumpált test. Én naponta megeszek egy nagy adag szalonnát, kolbászt hagymát stb. fölkapálom a kertet, gereblyézek dolgozgatok oszt tojok a testemre, voltam én is konditermes majom de az önsanyargató marhaéletmód elmúlt!
"ha fogyni akarsz akkor kell kis súllyal nagyon sokat nyomni" Ha fogalmad nincs az egészröl minek okoskodsz?
Azt az önsanyargatót marhaéletmódot nevezik egészséges életmódnak :)
Kérdezö: Csinálj salyát testsúlyos edzést, egy nap pihit azért tartsál! Aztán inkább jövönyáron kezdj nagy súlyokkal dolgozni!
Válaszoló: fogd fel, hogy ez egy tévhit, hogy magas ismétleses bicepszezéstöl majd szálkásodik a felkarod! Ez nem igaz, rossz helytelen! Ha mutatsz nekem egy olyan testépítö oldalt ahol ez van levan írva akkor soha többet nem megyek konditerembe. Ha valaki szálkásodni akar annak ez a "titka": aerob, súlyzós edzés és szálkásító diéta
Én elhiszem, hogy kemény vagy meg 12órában bírsz kapálni, de valyon mekkora súllyal tudsz guggolni?
GreenTea
Szijasztok. Nekm is pont ez a problemám h nem tok gyorsan fejlődni pedig brutál sokat eszek sé edzek is minden nap.
Reggelire megeszek fél kilo kenyeret és iszok tejet, de am azt is sokat. Délbe főzelék zöldségek, de full természetest mert itthon termeljük és szokok enni mellé szalonnát vagy kalbászt is. Este meg kirámolom a tyúkólat és 15-20 tojást döntök le a torkomon. Szal tényleg brutál sokkat eszk.
Az edzésem meg olyan szokott lenni, hogy befexek a platós ifa alá megtámasztom lábbal és kinyomom 5 50-est. Utánna felkapálom a kiskertet és megmeccek egy gesztenyefát! Van hogy plusznak még a lámpavasra is felhúzóckodok 100at.
Én nem értem hogy mirejó az a sok mű edzés a kondiba én is csináltam csak hogy tugyátok de nincs értelme amúgyse pedig csináltam. Én a kombány erejében hiszek és a parasztmunkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!