Jó ha eszek banánt edzés után?
Dupla adag Jumbo-t iszik: D Redrock-ba láttam, bár nem vagyok testépítő..
De ő is focizott! :)
Szómiszó, jó egy kis banán edzés után, én is beszoktam kapkodni párat.
Próbálj venni dextróz/szőlőcukrot.
Vagy ha hülye vagy, koksz! :D
jaja nem gyenge a pali,meg van hogy 4tasak hot blood ot iszik edzés előtt
akinek van szponzora az meg teheti
vagy vörös zoli a napi 60g l-glutaminjával ezek már betegesek szerintem :)
Felesleges, az egész. dupla adag jumbo, még hagyjál, de nem attól fejlődött. Kaja, meg az a fránya "koksz".
Én speciel focizok vágod, de nincs kedvem kötleni ilyenre, veszem egy jobb vitamin pakkot, mellé egy fehérjét. Inkább veszek belőle csukát :D
fasza, szépen elkanyarodtunk a témától
amugy leszarom hogy valaki éppen focizás után eszi meg, attól ugyanúgy lószart nem fog tudni hogy jó-e a banán
/A fruktózt az izmok nem tudják olyan közvetlen módon hasznosítani, ahogyan a szőlőcukrot és a glükózt./
/2.
Valóban, a test nem tudja közvetlenül a fruktózzal tölteni a glikogénraktárakat, egy enzimre van szükség a fruktóz átalakításához, amely csak korlátozott mennyiségű fruktóz feldolgozását teszi lehetővé. viszont pont emiatt, hogy más enzimatikus úton alakul glikogénné, a glikogenezissel párhuzamosan végbemegy a folyamat, végeredményként gyorsabban visszatöltve az izmot./
most akkor mi is van? ne engem nézz hülyének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!