Hány hét alatt sikerülne megcsinálni 31 fekvőtámaszt, és 28 felülést 30 mp alatt? 14/L
Én eredeti oldalról néztem ott csajoknak 25 kiló van írva és férfiaknak 60 kiló igen tisztába vagyok azzal ,hogy egy csajnál erősebb vagyok bár néha edzéseken nem mindig gondolom ezt . Azért is tartam érdekesnek , hogy 14 évesen írod , mert 14 évesen a fiúk tolják 45 évesen szóval nem tudom hova felvételizel (sőt nem mindegyik tolja ki emlékeim szerint ) én meg felső oktatásról beszélek ahova egy csaj a 25 kilót nevetve kinyomja becsomagolod tescos zacskóba még többet is :D .Na most vissza térve , a 60 kilóra én elég sokat kondiztam szóval elég könnyen szériázok vele ,de a 25 egyben azt még így is elég magasnak tartom és én akkor eléggé egy kondis alkat vagyok 95 kg 180 cm .(igen full zsír jól gondolod egy deka izom se ) . Na most aki lefutja a 2 kilót 7:35 re az valószínűleg nem egy nem egy ugyan ilyen beállítotságú ember .180 + és 75 kiló bezárólag . Nos nekem elég sok ilyen ismerősöm van azok ilyen 50 kg al szériáznak . Ő nekik nagyon jó móka lesz ez . Másik amit nem értek ,hogy futásnál pl lényegében gyorsaságra mennek különös nagyon tekintve ,hogy szerintem az erőnlét sokkalta fontosabb lenne . Arra is kiváncsi lennék hasizom gyakorlatot miért nem néznek .
Egyébként érdemes megnézni van felkészítő 15 rongyért . Van ebéd benne meg kicsit húzódkodhatsz mikor megláttam mennyibe fáj majd beszartam a röhögéstől . Egyébként itt megjegyzem én is indítok tanfolyamot 8000 ft trófeába ehetsz meg egy 700 ftos napi kondi bérlet . Még így is jól járok . :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!