Mennyi idő lehet egy ilyen testet összehozni? :-)
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mennyi idő lehet egy ilyen testet össze hozni, és szerintetek milyenek lehetnek a méretei(bicepsz,mellszélesség,comb)?! + Milyen edzésterv kéne hozzá, hogy az adott idő alatt el lehessen érni ezt a formát? Jelenleg 172 cm magas vagyok és 67 kg, 15 éves. Köszi a válaszokat előre is.
Itt a link:
Na akk. kezdjük hátulról, hogy ha elb*szom kezdhessem elölröl:
Helyesírás: oké igazad van
Nem dobálok én semmit csak próbálom megértetni veled a dolgokat
nyelvtanból olyan 2x 3x és:
Igen 70 évesen is fogunk venni tápkieget és én pl. 70évesen is lefogok menni a terembe
Na ilyenek miatt érdemes ide jönni. :)
Írok egy választ, ami esetleg helytelen, és egyből barom, paraszt, balf*sz, b*zi, k*csög és miegyéb vagyok. Nem baj, haver, szedjél még 600 kiló tömegnövelőt, de szólj már be a Scitec Nutritionbe, vagy akárki gyártja neked ezeket, hogy írják rá, hogy az agysejtekre káros hatással van, és mellékhatása: kötözködés.
"A legjobb: Az izom meglöttyed ha nem használod. Hogyan?? Ha nem használod a szervezet, mivel nincs rá szüksége ezért leépíti.." - Aztaaa, tényleg? A kettő nálam egy és ugyanaz - felépíted, nyúlik a bőr, majd ha nem használod, leépül, és löttyedt marad a bőr, akárcsak hirtelen fogyásnál. Most újat mondtam ugye, nyuszifül? ;)
Mellesleg tudod kit barmozzál, drága barátom... :)
Draught 2245nek igaza van. tessék elolvasni az alapokat mert minden benne van szó szerint!
vita lezárva punktum!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!