Szeretek sportolni, nyárra pedig szeretnék ebből a testből valami normálisat összehozni, esélyes?
Sok húst,zöldséget,gyümölcsöt eszek, fehér lisztet minimálisat, édességgel van bajom csak, de azt is el tudom hagyni ha nagyon akarom. Futni,focizni szoktam, arra gondoltam, hogy heti 3 alkalommal járnék futni esténként, elejével olyan 20-30perceseket (ezt tudom magamról hogy bírnám), aztán persze idővel növelném. Így lenne esélyem, hogy valamit faragjak magamon? 16F
ez így alaphelyzetben a felső testem, úgyhogy szerintem megértitek. egyébként 170cm/60kg vagyok.
nem kicsit fér rá a faragás :)
viszont az utolsó válaszoló meghökkentett :O
olyan kövér lennék? azért nem látom magam kövérnek, csak kicsit túlsúlyosnak esetleg :D
Én meg azt ajánlom hogy ha faragni akarsz magadon, akkor fogj egy vésőt meg kalapácsot.
De viccet félretéve
A helyedben én nyárig futnék, és vagy könnyebb, de annál izzasztóbb dolgokkal foglalkoznék, esetleg ha van lehetőséged ússzál.
Azután ha lement a kis felesleg rólad, akkor kezdj el edzőterembe járni, és úgy előbb lesz látható eredménye. Plusz hozzátenném hogy ha pl: úszol akkor annak is lesz látható eredménye és nem csak az hogy lemegy rólad a felesleg, tökéletes alap hátazásnak, és mellet is megdolgozza, de persze csak egy ideig fogsz tőle "nőni" edződni, utána megállsz a fejlődésbe legalább is az úszástól.
Ezért különb a súlyokkal való edzés, mert ott folyamatosan tudod növelni a súlyokat, míg úszásnál max magadra kötsz egy cementes zsákot :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!