Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, hogyha...

Szerintetek az baj, hogyha tobbszor edzek egy héten ugyanarra az izomcsoportra?

Figyelt kérdés
Miért baj?mit ajánlotok?hogyan lehetek kigyúrtabb gyógyszerek nélkul?
2011. júl. 15. 14:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ilyen elvont csőlátású hülye kérdezőt ritkán látni.

Tudatlanságod már abból érezhető, hogy sok az 'ezt meg ezt hallottam...'. Engem személy szerint nem érdekel, hogy milyen eszméletlen nagy ökörségeket hordasz itt össze, csak legalább ne állíts be mindenkit hülyének, azért mert neked fogalmad nincs az egészről.

Ilyent írsz, hogy táp kiegek mellett nem kell edzeni egyből izmos leszel, hát ekkora nagy f***ságot nem sűrűn hallani, de nem is folytatom mert elkap az ideg tőled, ami persze attól van mert szedek táplálék kiegészítőket, és semmiképp nem attól, hogy egy nagy f... vagy.

A '...'-ok helyére helyettesítsd be a neked tetsző betűket, annyit segítek, hogy nem bókok.

2011. júl. 17. 00:17
 22/29 A kérdező kommentje:
razor1592 kua nagy egoista vagy...ennek az oldalnak az a lenyege hogy kerdezzunk...k*a nagynak kepzeled magadat -.-
2011. júl. 17. 14:21
 23/29 anonim ***** válasza:

O kepzeli nagynak magat? Igen az oldal lenyege az, hogy kerdezzunk, de nincs jogod felhaborodni azon hogyha nem kapsz megfelo valaszt (egyebkent kaptal). Azt mondtak hogy gyoker vagy, es? Most mit lovagolsz meg ezen? En ilyenkor magamba neznek es atgondolnam hogy vajon miert, ha meg tudnam hogy nem igy van akkor le se szarnam. Te ehelyett pattogsz es egyre nagyobb hulyesegeket irkalsz.

Az mi hogy futo vagy uszoverseny utan leadsz par kilot es igazan nehezen tudod visszaszedni? Megmagyaraznad? Es hanyan fogjak meg osszekeverni a tapkieget (=ch+feherje, bar ezek mar a nevukbol itelve is felfujnak..) a szteroidokkal? Komolyan egyre nagyobb szarsagok mennek itt.

Az senkit nem zavar ha valaki tudatlan. Ha fel tudja tenni normalisan a temahoz kapcsolodo kerdeset, kap is ra valaszt, sot tok kedvesek leszunk vele. De ha valaki ilyen fogyatekos mint te (es sajnos ebbol van tobb), akkor meg szep ha nem epp szivmelengeto, amit irunk. Nehez megerteni? Razornak meg igaza van, neked inkabb kussolnod kene.

2011. júl. 17. 14:56
 24/29 A kérdező kommentje:
dilisnyuszi most viccen kivul ismerek egy embert aki kuasul kivolt gyurva...elment egy bicikli turara de nem 10-20 KM-s tura volt az hanem jo nagy mert bejarta az alpokat (km-t ne kerdezetek,mert nem tudom) 15 kg-t lefogyott a turan es 3 evig tartott neki ujra folszedni azt a 15 kg-t szoval ne mondja senki se hogy az hulyeseg,mert elosszor en se hittem el mert nekem is csak meselte a bartja,aztan talalkoztam az illetovel es o is megerositette.De pl en is voltam egy olyan kissebb biciklituran 50 km-s tav ott lefogytam nem egesz 1 kg-t es igen sokaig tartott ujra felszedni..(nem 3 ev persze mint az ismerosomnel xD)..........szerintem ontsunk tiszta vizet a poharba(hogy kerdezhesek par epic fail kerdest xD)....gyurashoz milyen kesztyut ajanlotok?
2011. júl. 17. 15:27
 25/29 anonim ***** válasza:
Istenem...ertem, gratulalok a 15 kg-os fogyashoz. Gyurast sem ajanlok neked, nemhogy kesztyut..
2011. júl. 17. 15:54
 26/29 A kérdező kommentje:
dilisnyuszi mert miert nem ajalsz?hat atadom az illetonek a gratulaciot..........
2011. júl. 17. 16:34
 27/29 anonim ***** válasza:
Itt is egy idióta. A Tour de Franceon meg már -10 tonnások a versenyzők nem? Hülyeségből zabálnak végig verseny közben. Ha nem pótolod az elhasznált kalóriákat illetve a folyadékot, persze, hogy fogysz, semmi köze se a koxhoz a tápkiegekhez meg pláne nincs.
2011. júl. 21. 06:31
 28/29 anonim ***** válasza:

Ez a kérdező ritka nagy s*ggfej :DD

végig olvastam a 3oldalt és már sírtam, h tud még nagyobb hülyeségeket írni, mint eddig..

Én is nem rég kezdtem a kondizást, itt tettem is fel kérdéseket, mert volt amit nem teljesen értettem, de mindig normálisan válaszoltak, szóval ne őket ugasd le, amiért ilyen sötét vagy.

2011. júl. 21. 09:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Nagyon nem értesz a témához sajnos,de ez jó mert legalább nem hígul a szakma.

Srácok hagyjátok rá és...IGYATOK TURMIXOT! :)

2011. júl. 21. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!