Lehet minden nap gyúrni ugyanarra az izomcsoportra?
Figyelt kérdés
hasra,vállakra,tricepsz,bicepsz,mell,..ezekre szoktam minden nap gyúrni, igaz még csak pár napja csinálom, de sulikezdésig el akartam érni egy kisebb eredményt,csak kicsit későn jutott eszembe, ezért nem is lesz eredménye sztem....Minden nap izomlázam van,hatékonyan gyúrok szerintem..,de nem sokáig akarom minden nap csinálni, max.még egy hétig, utána elég lesz szerintem 1héten 2x,3x..tudom, hogy az egész testemre kéne gyúrni, de most erre vagyok ráhangolódva.mi a véleményetek?(am. 15 éves vagyok,60kg, és minden nap 1,1.5 órát gyurok)2011. aug. 27. 14:33
1/14 anonim válasza:
A szervezetnek pihenésre is szüksége van. Sőt! A tényleges izomgyarapodás az edzések között történik.
Heti 3x1 óra edzéssel szépen lehet fejlődni, ha melletted áll valaki, aki ért hozzá.
2/14 dirtboy válasza:
súlyos gondjaid vannak de olvasással orvosolható
ezt olvasd ki: [link]
3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, meg még az lenne a kérdésem, hogy muszáj étrendet összeállítani, nem mindegy hogy mit kajálok?ha simán csak étrend nélkül eszek, akkor nem lehetek izmos??o.O
vagy mért fontos ez annyira??:O
2011. aug. 27. 15:08
4/14 anonim válasza:
Minél komolyabban csinálod, annél jobban kell figyelni az étrendre is. A gyarapodáshoz megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag kell.
5/14 dirtboy válasza:
az vagy amit megeszel az ugye világos?ha nem viszed be a megfelelő tápanyagokat akkor az izom nem tud fejlődni.olyan mintha ütnéd a kőművest hogy építse a házat de nincs téglája szerencsétlennek.és hát így nem lesz ház soha
6/14 dirtboy válasza:
ja és az erő miatt is fontos az étrend,húsleves után meglehetősen nehéz lenne jót edzeni
7/14 A kérdező kommentje:
okok..hát ha ennyire muszáj akkor oké: D....csak mit egyek??voltammár fenn ezen a body oldalon, de nem took rajta eligazodni, szal légyszi irnátok hogy mit egyek elötte meg utánna??...am mindig megeszek előtte 2 sportszeletet, meg aamit főz anyám azt egy órával előtte eszem meg, vagy szoktam enni szendvicset meg ilyeneket..
2011. aug. 27. 15:30
8/14 dirtboy válasza:
írd a google be hogy tömegnövelő étrend,ki ad majd pár oldalt,ott nézelődhetsz több étrend is van.
az tuti hogy napi 120gramm proteint és 240-300g szénhidrátot kell bezabálnod.mellé vitaminok is kellenek.
9/14 anonim válasza:
Egy valamirevaló konditeremben segítenek mind az edzésben, mind az étkezésben. Ha komolyabb segítséget szeretnél, érdemes személyi edzőtől tanácsot kérni.
10/14 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem, hogy tegyük fel van egy vézna csávó, bekerül a börtönbe, és egy év múlva tripla akkora lesz mint volt,pedig köztudottan rossz a börtönkoszt, de mégis képes a tömegnövelésre mindenféle kaja nélkül...
2011. aug. 27. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!