Lehet minden nap gyúrni ugyanarra az izomcsoportra?
"A kérdező kommentje:
csak azt nem értem, hogy tegyük fel van egy vézna csávó, bekerül a börtönbe, és egy év múlva tripla akkora lesz mint volt,pedig köztudottan rossz a börtönkoszt, de mégis képes a tömegnövelésre mindenféle kaja nélkül..."
A vézna csávónak valószínűleg nagy segítség a börtönbe becsempészett szteroid, feltételezem, te nem tervezed hasonló szerek használatát. Egy rabnak semmi dolga nincs egész nap, csak enni az amúgy nem túl jó börtönkosztot, és ülnie, feküdnie egész nap. Eleve túl nagy távolságot nem tehet meg egy börtönbe zárt ember. Ők sokkal többet pihenhetnek egész nap, jobban regenerálódnak, ezáltal hamarabb edzhetik meg újra az adott izomcsoportot. Te iskolába jársz, esetleg dolgozol nyáron, néha segítesz édesapádnak fát vágni, cipekedni vásárlás után. Eleve egész nap mászkálsz. A regenerációd ennél fogva biztosan szarabb, mint egy rabé, és nem is koxolsz. Emiatt kell elfelejteni azt, hogy az izomcsoportot minden nap megedzed. Heti egyszer megedzeni egy izomcsoportot bőven elég. Egyeseknek működik a heti két alkalom is ugyanarra az izomra, mások túledzik magukat ettől. De a heti 1 mindenkinek működik, max aluledzed magad, azaz lassabban fejlődsz, de fejlődsz. Ha meg túledzed magad amiatt, mert heti két vagy több alkalommal edzel az adott izomra, nem fogsz fejlődni.
!!!SZVSZ!! Szerintem döntsd el mit szeretnél...
A lehetőség, sport karrier, superbody-n való indulás, aranyérmek, mert akkor nem szólók és fogadd meg mások által már 1x leírt dolgokat. Étrend, edzések stb. Ezzel ezt lehet elérni
B lehetőség, normális formásabb (kicsit izmosabb) kinézet az átlagosnál ( átlagos = aki még életében nem emelt fel súlyzót) Ez ügyben szerintem felesleges belemenni ilyen tömegnövelő, nem tömegnövelő, étrend nem étrend dolgokba.
Nekem sincs étrendem, azt eszek amit találok a pizzától a zsíros kenyérig, nem számolgatom se a fehérje sem a ch bevitelt mint egy holdkóros, mégis fejlődöm látszólagosan, még mindig, pedig már majdnem 1,5 éve hogy edzem mindenféle szutyok nélkül.
1,5 óra edzés szerintem sok. Én 1 óránál többet nem edzek. Általában szétválasztom az izomcsoportokat. Szóval 1 héten 1x edzek 1 adott izomcsoportot. Edzés nap 3 van, általában hétfő, szerda, péntek.
Börtönbe beviszik a drogot, akkor a tömegnövelő nem lesz probléma. De látni natural minden kiegészítőtől mentes testépítőket, akik szépen fel tudták hozni magukat ezek nélkül is.
/A lehetőség, sport karrier, superbody-n való indulás, aranyérmek, mert akkor nem szólók és fogadd meg mások által már 1x leírt dolgokat. Étrend, edzések stb. Ezzel ezt lehet elérni /
Azért ez nem olyan könnyű mint ahogy azt te hiszed.
Másik meg hogy börtönbe nem drogtól fejlődnek hanem szteroidtól.
Harmadrészt meg fantasztikus hogy te minden szar kaját bezabálsz és úgy edzel de itt talán nem erre kéne buzdítani a másikat.Gondolom hogy az a fejlődés milyen sok tiszta izomban nyilvánul meg.
Még azt mondja zsíros kenyér meg pizza, a pofám le szakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!