Szerintetek az baj, hogyha tobbszor edzek egy héten ugyanarra az izomcsoportra?
Gyógyszerek nélkül? LOL
Helyes étrend, normális edzésterv, és sok pihenés. Ennyi a titok. Általában egy izomcsoportra egyszer elég edzeni, ha valami nagyon le van maradva, akkor az mehet kétszer akár.
De csinálj egy héten két lábedzést, és mindjárt nem leszel ilyen lelkes. :D
Én feladom. Ennyi idióta eszement kérdést kondival kapcsolatban még nem sűrűn láttam. Akik ennyire ne, vágják az egészet, azok miért nem olvasnak utána pár jótanácsnak illetve alapvető információknak?
Erről a többször edzésről annyit, hogy kizárt, hogy minden testrészedre edzel, és még emellett van időd többször is edzeni valamit, ergo biztos vagyok benne, hogy kihagysz testrészeket, ami ugye szintén nem a hatalmas elhivatottságodra utal, csak szimplán az esztétikai érzékednek való néminemű megfelelésérzet kielégítésének céljára. Mondjuk tudatlanságod mi sem jelzi jobban, mint, hogy gyógszernek hívod a kiegészítőket. Aki valamit is ért a testépítéshez, az ilyen kérdést nem tesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!